Geänderte Öffnungszeiten: Am 18. und 19. Mai haben wir wegen Christi Himmelfahrt geschlossen.

Worldwide

Uber coolpack

Over Coolpack

Coolpack is Nederlands’ grootste producent en leverancier van koelelementen en producent van gelpacks, foampacks, spongepacks, koelplaten, ijsplaten, vriesplaten en koelverpakkingen. Al ruim 50 jaren zetten we onze expertise in voor gekoeld transport. Onder andere supermarkten en bedrijven in de farmacie, vis, groente, voeding, kaas en chocolade, horeca, webshops en gerenommeerde bedrijven maken gebruik van onze koelmiddelen.

Sinds 2018 is Coolpack onderdeel van De Ridder BV, waarmee er veel kennis en ervaring bij elkaar kwam. Bovendien zijn we ook onderdeel van Bunzl, een internationaal beursgenoteerd handelsbedrijf dat zich met name richt op het leveren van verbruiksartikelen aan bedrijven.

Producent

Coolpack is producent van koelelementen, gelpacks, koelplaten, spongepacks en foampacks. Naast ons assortiment aan koelproducten die in onze eigen productiefaciliteit te Assendelft worden geproduceerd, bieden we ook verpakkingsoplossingen aan. In Europa zijn we de grootste totaalleverancier en één van de weinige partijen die door productontwikkeling en maatwerk de volledige markt kunnen bedienen.

Oplossingsgericht

Coolpack heeft ruim 20 jaar ervaring in het bieden van koeloplossingen aan haar klanten. Omdat we kennis hebben van het gehele cold chain proces kunnen we pijnpunten snel boven tafel krijgen zodat we – samen met jou – kunnen toewerken naar een geschikte oplossing voor jullie logistieke uitdaging. Zo hoef je als klant niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden!

Betrouwbaar

Coolpack hanteert snelle levertijden, hoge kwaliteitseisen en gaat net dat stapje verder om jou te voorzien van goede service. Wereldwijd worden onze koelmiddelen en -verpakkingen gebruikt binnen de farmaceutische industrie, vis- en versbranche, door retailers en groothandels. We vinden het belangrijk om te worden gezien als betrouwbare partner.

Kwaliteitsgarantie en procesoptimalisaties

We zien er streng op toe dat onze initiatieven om bij te dragen aan de maatschappij niet ten koste gaan van de service aan onze klanten. Sterker nog, de innovaties op het gebied van duurzaamheid bieden mooie kansen om de productkwaliteit en productieprocessen verder te optimaliseren. Wij zetten ons dagelijks in voor het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste service. Al sinds 2008 dragen wij met trots onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement, en hier is in 2021 de ISO 14001 certificering aan toegevoegd. ISO 9001 certificering.

Unser team

Arno Zomer
Verkauf

Ramón van der Meulen

Ich bin sehr daran interessiert, mit unseren Kunden in Kontakt zu treten, denn so können wir gemeinsam wachsen!
“In meiner Freizeit verbringe ich gerne Zeit mit meiner Familie und meinen Freunden. Am besten genieße ich sie an einem schönen Sommertag, wenn wir Boot fahren und grillen – ein echtes Urlaubsgefühl.”
Rick Huissen
Vertrieb & Marketing

Marieke van der Horst

Ich liebe es, für unsere Kunden die Extrameile zu gehen, unsere Geschichte zu erzählen und sie visuell zu gestalten ist meine Leidenschaft.
“In meiner Freizeit bin ich oft am Strand anzutreffen, wo ich bei einem guten Glas Wein surfe und Sandburgen baue.”
Lex Appel Coolpack
Leiter der Logistik

Bas van Riet

Sie fragen, ich kümmere mich um den Rest. Der unangefochtene Logistikspezialist
“Ein echter Ibiza-Liebhaber, der jedes Jahr für eine Woche “nach Hause kommt”.
Jet Kolkman marketing Coolpack
Leiter des Einkaufs

Sandra Rood

In unserer Einkaufsabteilung ist kein Tag wie der andere; vielseitig, dynamisch und für uns der beste Sport, um die Artikel zu den besten Konditionen einzukaufen!
“Ich bin viel draußen, um die Natur und die Stadt zu genießen. Drinnen rühre ich gerne in Töpfen und Pfannen”.
Bart Kroes
Kundendienstmitarbeiter

Roman

Den Kunden so zu helfen, wie ich selbst geholfen werden möchte, ist mein Motto!
“An den Wochenenden bin ich regelmäßig auf den Hockeyplätzen in Haarlem und Umgebung anzutreffen, um meine Tochter und meinen Sohn anzufeuern. Als echter BBQ-Liebhaber liebe ich es, hinter meinem Kamado zu stehen und für Freunde und Familie zu kochen, und ich bin auch nicht abgeneigt, gelegentlich ein besonderes Bier zu trinken.

Duurzaamheid Coolpack en MVO

Bij Coolpack zijn we ons als internationaal leverancier bewust van onze verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij en zuinig om te gaan met grondstoffen uit de aarde. Zowel op het gebied van duurzaamheid als op het gebied van de samenleving als sociaal orgaan.

 

Dit vertaalt zich naar verschillende initiatieven en activiteiten. Bovendien wegen we binnen alle bedrijfsbeslissingen het belang van de klant, milieu en maatschappij en onszelf als bedrijf af. Zo realiseren we een gebalanceerde bedrijfsvoering en dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. We vertellen je er graag meer over!

2

Awards

Onze EcoCoolBox werd bekroond met twee packaging awards!

6

Pijlers

Ons Believe beleid steunt op zes belangrijke uitgangspunten

45+

Collega’s

Samen realiseren we jouw koeloplossingen

Wilt u gekoeld of geconditioneerd verzenden?

Coolpack biedt totaaloplossingen aan voor het gekoeld en geconditioneerd verzenden. Naast de bij ons op locatie geproduceerde koelelementen, gelpacks, foampacks en spongepacks, vindt u in ons assortiment ook verschillende koelverpakkingen. Want goed gekoeld verzenden is altijd een samenspel tussen koelmiddelen toevoegen en isoleren.

Populaire koelverpakkingen zijn de EPS dozen, ook wel tempex dozen. Deze witte koeldozen van piepschuim zijn licht in gewicht, hebben een hoge isolatiewaarde en beschermen jouw producten goed. Ze zijn herbruikbaar, maar wanneer je de isolatiedoos op de lange termijn wilt gebruiken kunnen de stevige EPP dozen ook interessant zijn.

Milieubewuste verzendverpakkingen winnen steeds meer terrein: steeds vaker genieten verpakkingen met een kleine impact om mens en milieu de voorkeur. Een mooie ontwikkeling om te zien, en daarom bieden wij vol trots de EcoCoolBox aan: een ecologische isolerende verzenddoos welke volledig van karton en papiervezels gemaakt is. De eindgebruiker kan de doos na gebruik dus gewoon bij het oud papier doen. Het is niet voor niets dat deze innovatieve isolerende doos van monomateriaal in 2020 een NL Packaging Award op haar naam schreef.

Wij zijn partner van Food Commerce

Food Commerce is een online adviesplatform gericht op voedselproducenten en -bereiders die willen groeien met food e-commerce. Het direct beleveren van de consument neemt namelijk toe in populariteit en brengt veel voordelen met zich mee, maar ook uitdagingen op gebied van logistiek, klantrelaties en marketing.

Coolpack is, net als Bistroo en LeadLogic, trotse partner van Food Commerce. Samen voorzien we u graag in passend advies voor uw uitdaging binnen de online food e-commerce. Want dit gaat zoveel verder dan alleen een websites en marketing.

Coolpack is, net als Bistroo en LeadLogic, trotse partner van Food Commerce. Samen voorzien we u graag in passend advies voor uw uitdaging binnen de online food e-commerce. Want dit gaat zoveel verder dan alleen een website

Menu

Kontakt