Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

EcoFreezeBox met lipsluiting 8L

48 stuks per pallet
€ 17,75
 17,75 excl. btw
Artikelnummer RPG00EFB01
Dikte 340
Lengte 385
Breedte 300
Gewicht in gram 2750
Binnenmaat 200 x 170 x 250 mm
Buitenmaat 385 x 300 x 340 mm
Wanddikte 65 mm

Omschrijving

De EcoFreezeBox is de duurzame isolatiedoos voor het koel houden van diepgevroren producten, op een temperatuur van -70 °C to -20 °C gedurende 80 uur. Dat kan in combinatie met droogijs of met de hiervoor ontwikkelde gelpacks en vrieselementen. Ga je de EcoFreezeBox met droogijs gebruiken? Kies dan voor de variant met papieren binnenzak voor droogijs. 

De EcoFreezeBox is volledig gemaakt van paper based, gerecycled en recyclebaar materiaal. Schone, gerecyclede kartonvezels zorgen voor een hoge isolatiecapaciteit. Doordat de vezels geen post-consumenten afval gebruiken, voldoet de gehele EcoFreezeBox aan de Europese richtlijnen voor contact met eten. Na gebruik kan de EcoFreezeBox weer eenvoudig gerecycled worden: deze kan gewoon bij het oud papier. 

 

Milieubewust alternatief voor EPS dozen 

De EcoFreezeBox vormt een verantwoord alternatief voor EPS dozen: CO2-emissies zijn drie keer zo laag voor de innovatieve isolatiedoos, en het materiaal van de EcoFreezeBox is maar liefst negen keer zo circulair als dat van een EPS doos. 

 

Kwalificaties van de EcoFreezeBox 

  • ISTA 7E zomertemperatuurprofiel 
  • ISTA 3A-test voor individueel verpakt product verzonden via een pakketbezorgsysteem 
  • UN 33373/ PI650 verpakkingseisen en instructies voor gevaarlijke producten 

 

Recycle informatie: zo recycle je de EcoFreezeBox na gebruik 

Je kunt de EcoFreezeBox gerust hergebruiken. De gehele EcoFreezeBox mag aan het einde van de levensfase platgevouwen bij het oud papier – mits deze schoon is. De EcoCoolBox is op deze manier 100% recyclebaar. Vragen? Stel ze gerust aan ons! 

Andere Ecologische isolatiebox

Andere suggesties…

Menu

Contact