Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

EPP doos 46 liter, excl. koelopzet, incl. deksel

€ 42,00

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 42,00 excl. btw
Branche Bloemen, Farmacie, Medisch, Vis, Webshops
Artikelnummer RCP0999967
Dikte 328
Kleur Donkergrijs
Lengte 600
Breedte 400
Gewicht in gram 2000
Binnenmaat 534 x 334 x 260 mm
Buitenmaat 600 x 400 x 328 mm
Wanddikte 33 mm
Materiaal 100% EPP

Omschrijving

EPP koelboxen zijn herbruikbare isolatiedozen, geschikt om jouw goederen lange tijd op temperatuur te houden. De EPP (Expanded Polypropyleen) dozen zijn extreem licht en sterk, makkelijk te reinigen en desinfecteren en goed stapelbaar. Ze worden door retailers, food-bedrijven en webshops gebruikt.

 

Kenmerken EPP koeldozen:

  • Licht in gewicht
  • Speciaal bewerkte binnenzijde t.b.v. hygiëne en makkelijke reiniging
  • Bestand tegen schoonmaakmiddelen en tal van chemicaliën
  • Voorzien van handgrepen en makkelijk stapelbaar
  • Voorzien van praktische stickervelden
  • Hoge isolatiecapaciteit
  • Lange levensduur
  • Inhoud van 46 liter
  • 100% EPP (Expanded Poly Propyleen) en 100% recyclebaar
  • Praktische afmetingen: melkpakken kunnen rechtop vervoerd worden

 

Wel of geen koelopzet?

Je bent nu op de pagina van de EPP koelbox zonder koelopzet. Je krijgt dan de koelbox met deksel geleverd. Voor een optimale koeling is de koelopzet aan te raden: hiermee kun je bovenin de box een koelelement plaatsen voor optimale koeling.

 

Ook voor de wanden van de EPP koelbox hebben we bij Coolpack precies passende koelelementen en vrieselementen, die net als de box heel lang herbruikbaar zijn. Daar is geen speciale opzet voor nodig.

 

Retourlogistiek met EPP koeldozen en koelelementen

De EPP koeldozen worden vooral door klanten gebruikt met goede retourlogistiek: koelelementen voor in de EPP koeldozen worden iedere nacht na transport weer ingevroren om de dag erna weer alle producten vers gekoeld of bevroren te bezorgen. Voor bevroren zendingen worden PCM koelplaten of droogijs gebruikt.

 

Zo recycle je jouw EPP koeldoos aan het einde van de levensduur

De EPP koeldoos is heel lang opnieuw te gebruiken. Eenmaal aan het einde van de levensduur is de koelbox 100% recyclebaar bij een recyclingsbedrijf.

 

EPP (expanded polypropyleen) is een kunstof-vorm die grotendeels uit lucht bestaat. Voor het recyclen van EPP moet het daarom eerst gecomprimeerd worden. Er zijn verschillende partijen die EPP kunnen comprimeren en recyclen. Je kunt jouw EPS dozen aan het einde van de levensfase door zo’n partij laten ophalen en hier in veel gevallen een vergoeding voor krijgen. Voor recycling moet het materiaal wel schoon zijn.

Andere EPP koeldozen

Andere suggesties…

Menu

Contact