Bestel direct online!

Horeca gekoeld transport

Binnen de horeca worden veel voedingswaren en dranken gebruikt met specifieke bewaar-condities, zoals een bepaalde temperatuur. Voor cateraars bieden we koelplaten in gastronorm die precies onder gastronormbakken passen en na invriezen jouw producten lange tijd energie-onafhankelijk gekoeld of bevroren houden. Ook maken horecaondernemers dankbaar gebruik van Coolpack’s koel- en vriesplaten voor het gekoeld en bevroren transport van voeding en dranken.

Bekijk andere sub branches

IJskoude gerechten serveren? Het kan met Phase Change Material

De koelplaten koelen jouw gerechten standaard op 0 tot 8 graden Celsius. Voor een optimaal koelresultaat vries je de koelplaten vooraf in op -18 graden. Wil je je gerechten kouder opdienen? Dat kan! Door de koelplaten te vullen met het zogenoemde Phase Change Material kun je een temperatuur van tot -21 graden Celsius bereiken. Ideaal wanneer je met de ijscowagen op pad gaat. Maar ook temperatuurranges tussen de 0 en -21 graden zijn mogelijk.

Maatwerkoplossingen voor de horeca

Nadat je gerechten met zorg en liefde hebt klaargemaakt, wil je bij het opdienen natuurlijk niet inleveren op smaak en uitstraling. Door de gerechten op de juiste temperatuur te bewaren, houd je ze langer vers. Heb je geen elektriciteit op locatie of wil je flexibel zijn? Dan zijn koel- en vriesplaten een ideaal hulpmiddel om gerechten op temperatuur te houden. Bij Coolpack vind je een breed assortiment aan koelplaten die lang meegaan en goed te vervoeren zijn. Bovendien zijn er dankzij onze productiefaciliteit op locatie vele maatwerkmogelijkheden. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de wet stelt.

 

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  De juiste koelplaat: hier moet je op letten

  Met koelplaten kun je jouw ingrediënten, maaltijden en dranken energie-onafhankelijk op temperatuur houden. Bijvoorbeeld door een element onder je gastronorm bak te plaatsen. Bereid de koelplaten op de juiste temperatuur voor en ga op pad! Ook fijn: je kunt de koelplaten zo vaak als je maar wilt opnieuw invriezen en gebruiken.

  Vaak besteld in de Food transport

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  Vriesplaat-met-handvat

  Koelplaat met handvat

  Deze koelplaten passen perfect tegen de wanden van een isolerende EPP koelbox en houden jouw ingrediënten tijdens transport op een temperatuur tussen de 0 en 8 graden Celsius. Ze zijn sterk, herbruikbaar en food safe.

  Koelplaat 1:2 gastronorm

  Koelplaat Gastronoom

  Deze koelplaat past precies onder jouw gastronorm bakken en is ook in 1/2 gastronorm verkrijgbaar. Wil je producten bevroren of juist op een + temperatuur bewaren? Neem contact met ons op: we kunnen de koelplaten afvullen op bijna iedere temperatuur!

  Menu

  Contact