Bestel direct online!

Patisserie gekoeld transport

Veel chocoladewebshops en online patisserieën hanteren een temperatuurgrens waarboven chocoladeproducten gekoeld verzonden worden. Coolpack produceert disposable gelpacks op 0-8 graden Celsius: zeer geschikt voor een enkele reis naar de eindklant! Voor optimale koeling kun je daarnaast een (kleine) EPS doos gebruiken zodat chocoladeproducten vers en lekker op hun bestemming aankomen, ook bij extreme temperaturen.
Bekijk andere sub branches

Lekkernijen gekoeld verzenden met gelpacks

Onze klanten in de patisserie branche kiezen vaak voor het versturen van hun producten met onze gelpacks. Deze houden de lekkernijen koel op een temperatuur van 2 tot 8 graden, of op een andere door jou gewenste temperatuur. Vaak worden deze gelpacks (koelmiddelen) gecombineerd met een EPS doos of EcoCoolbox. Zo blijft de temperatuur lang stabiel en laag, en zijn jouw producten goed beschermd tijdens transport.

Chocoladeproducten gekoeld vervoeren

Chocolade hoeft niet standaard gekoeld vervoerd te worden. De ideale bewaartemperatuur ligt tussen de 10 en 18 graden, maar als het iets warmer of kouder wordt is er nog weinig aan de hand. Op zomerse dagen wanneer de temperatuur boven de 21 °C uitkomt, kan de chocola wit uitslaan en lever je in op kwaliteit.

 

Daarom kiezen chocoladeverwerkers en patisserie webshops (onder andere in chocoladeland België) vanaf een bepaalde verwachte buitentemperatuur voor gelpacks van Coolpack. Voor optimale koeling of bij zeer extreme weersomstandigheden vaak in combinatie met een (kleine) EPS piepschuim doos, die de chocolade goed isoleert en beschermt.

 

Wij produceren al onze gelpacks en koelelementen op onze productiefaciliteit in Assendelft. Vragen over de mogelijkheden of de beste oplossing voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  De juiste koelplaat: hier moet je op letten

  Met koelplaten kun je jouw ingrediënten, maaltijden en dranken energie-onafhankelijk op temperatuur houden. Bijvoorbeeld door een element onder je gastronorm bak te plaatsen. Bereid de koelplaten op de juiste temperatuur voor en ga op pad! Ook fijn: je kunt de koelplaten zo vaak als je maar wilt opnieuw invriezen en gebruiken.

  Vaak besteld in de Food transport

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  Vriesplaat-met-handvat

  Koelplaat met handvat

  Deze koelplaten passen perfect tegen de wanden van een isolerende EPP koelbox en houden jouw ingrediënten tijdens transport op een temperatuur tussen de 0 en 8 graden Celsius. Ze zijn sterk, herbruikbaar en food safe.

  Koelplaat 1:2 gastronorm

  Koelplaat Gastronoom

  Deze koelplaat past precies onder jouw gastronorm bakken en is ook in 1/2 gastronorm verkrijgbaar. Wil je producten bevroren of juist op een + temperatuur bewaren? Neem contact met ons op: we kunnen de koelplaten afvullen op bijna iedere temperatuur!

  Menu

  Contact