Bestel direct online!

Webshop

Pack 0 °C 200 gram kraft

80 stuks per doos

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 106,40 excl. btw 1,33per stuk
Branche Biotechnologie & Bloemen, Farmacie & Medisch, Food, Logistiek en Export
Artikelnummer RPGK200WBU
Kleur Bruin
Afmeting 190 x 100 x 20 mm
Verpakking informatie Doos
Gewicht in gram 200
Materiaal Karton

Omschrijving

De Kraft gelpacks hebben een bruine, kraftpapieren buitenlaag. De folie is sterk doordat de lange papiervezels heel strak op elkaar zijn geperst, waardoor een hoge dichtheid ontstaat. Klanten kiezen voor deze gelpack vanwege de uitstraling.

 

Wat zijn gelpacks?

Gelpacks zijn lekvrije polythyleen zakken gevuld met koelgel op basis van polymeren of cellulose. Ze worden ingezet om producten gekoeld of geconditioneerd te vervoeren op een temperatuur van 0 tot 8 °C. Zo komen jouw producten in goede toestand op hun bestemming aan.

 

Gekoeld of geconditioneerd vervoer van goederen

Gelpacks worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Gelpacks zijn breed toepasbaar in de logistiek. Sectoren waarin er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gelpacks zijn de voedingsindustrie (denk bijvoorbeeld aan vlees, vis en AGF), medische sector (farmacie en bloedtransport) en de bloemensector.

 

Kraft gelpacks zijn in verschillende maten en gewichten verkrijgbaar. Wil je een andere afmeting bestellen, neem dan zeker even contact met ons op! En wist je dat het ook mogelijk is om de Kraft gelpacks geheel te bedrukken of te voorzien van een kleine print?

 

Recycle instructies voor Kraft gelpacks

Je kunt de Kraft gelpack totdat deze beschadigd raakt steeds hergeberuiken. Gooi de gelpack na gebruik weg bij het restafval (door de combinatie van materialen kan de kraftfolie niet bij het oud papier).

Andere Gelpacks

Andere suggesties…

  • 300 x 380 x 32 mm
    12 stuks
     60,00 excl. btw 5,00per stuk
  • 150 x 190 x 45 mm
    28 stuks
     42,00 excl. btw 1,50per stuk

Menu

Contact