Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Kraft Gelpack 200 gram

80 stuks per doos
€ 1,33

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 106,40 excl. btw

Omschrijving

De Kraft gelpacks worden gekenmerkt door de duurzame uitstraling. Deze gelpacks zijn voorzien van een kraft papierlaag aan de buitenzijde. Kraftpapier is sterk en duurzaam. Dit komt doordat de lange papiervezels heel strak op elkaar zijn geperst, waardoor een hoge dichtheid ontstaat.

De Kraft Gelpacks zijn verkrijgbaar in twee standaardmaten:

100 x 140 mm, 175 gram
150 x 190 mm, 200 gram
Deze Kraft gelpacks van 200 gram zijn verkrijgbaar per doos van 80 stuks.

Zit uw gewenste maat of gewicht er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor op maat gemaakte gelpacks.

Wat zijn gelpacks?

Gelpacks zijn lekvrije polythyleen zakken gevuld met koelgel op basis van polymeren. Ze worden ingezet om producten gekoeld of geconditioneerd te vervoeren. Met gelpacks kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw producten in perfecte conditie op de plek van bestemming aankomen.

Onze gelpacks zijn gegarandeerd 100% veilig

De folie en de gel die wij gebruiken voor onze gelpacks voldoen aan de strengste eisen en wensen voor verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie. Onze gelpacks zijn non toxic en food proof. Dit betekent dat de gel in contact kan komen met voeding, zonder dat dit een gevaar vormt voor de gezondheid.

Gekoeld of geconditioneerd vervoer van goederen

Gelpacks worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Gelpacks zijn breed toepasbaar in de logistiek. Sectoren waarin er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van gelpacks zijn de voedingsindustrie (denk bijvoorbeeld aan vlees, vis en AGF), medische sector (farmacie en bloedtransport) en de bloemensector.

Andere Gelpacks

Andere suggesties…

Menu

Contact