Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Super gelpack 445gram met vriesgel -21C°

36 stuks per doos
€ 1,37

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 49,32 excl. btw

Met een koelvulling van Phase Change Material met het stol-/smeltpunt op -21°C, is de energieopslag en het temperatuurbehoud maximaal op deze temperatuur.

Omschrijving

De Super gelpack -21°C is de ideale oplossing voor het verzenden van diepvriesproducten. Door gebruik te maken van een koelvulling van Phase Change Material met het stol-/smeltpunt op -21°C, is de energieopslag en het temperatuurbehoud maximaal op deze temperatuur.

 

Wil je diepvries vis, vlees, groente, fruit, banket, medische hulpmiddelen of andere goederen bevroren verzenden? Dan is de Super gelpack -21°C is de ideale oplossing. Zelfs gedurende transporten van meerdere dagen kan deze gelpack helpen jouw zending beneden de kritieke grens van –12 °C te houden.

 

Kenmerken van de Super gelpack

  • Zeer goede kwaliteit en lekvrij
  • Ook geschikt voor luchtvaarttransport: geen maximum per lading (in tegenstelling tot droogijs)
  • Veilig, stabiel en herbruikbaar alternatief voor droogijs
  • Ideaal voor transporten zonder retourstroom
  • Standaard uit voorraad leverbaar
  • Geproduceerd op eigen locatie in Assendelft

 

Super gelpack voorbereiden voor gebruik

Vries de gelpacks voor gebruik gedurende 24 uur in op minimaal -30 °C.

 

Na gebruik

De Super gelpacks zijn herbruikbaar: je kunt ze invriezen en meer dan 2.000 keer hergebruiken – zolang de folie intact blijft.

 

Aan het einde van de levensduur mogen de Super gelpacks bij het restafval. Ze zijn gemaakt van PA-PE folie, dit kan helaas niet bij het plastic afval. Raadpleeg voor de meest actuele recyclemogelijkheden het KIDV.

Andere Gelpacks

Andere suggesties…

Menu

Contact