Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Ice packs 800 gram, 4×6 segmenten

500 stuks per doos
€ 0,67

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 335,00 excl. btw

Ice packs worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Ice packs zijn breed toepasbaar in de logistiek.

Omschrijving

Naast de op locatie geproduceerde gelpacks, kun je bij ons ook terecht voor icepack sheets. Deze zijn handig wanneer je beperkte opslagcapaciteit hebt: je vult de icepacks zelf af en vriest ze in. Super compact om te vervoeren dus! 

 

Wat zijn Ice packs? 

Ice packs worden als lege vellen aangeleverd. Deze vul je zelf door ze onder te dompelen in water. De vellen zuigen zich vol met water, wat zich vervolgens mengt met een poeder dat al in de Ice packs aanwezig is. Zo ontstaat er in de Ice packs de dikke koelgel.  

 

Vervolgens kun je de Ice packs simpelweg invriezen en gebruiken. Handig dus, wanneer je de transportkosten laag wilt houden of geen grote voorraaden gelpacks op voorraad kunt houden. De Ice packs zijn geschikt voor gekoelde transporten op 0 tot 8 °C. 

 

Standaardmaten beschikbaar 

De Ice packs zijn verkrijgbaar in vier standaardmaten: 

  • 2 x 3 cellen, 140 x 200 mm
    4 x 6 cellen, 280 x 400 mm
    4 x 6 cellen met perforatie per 2 x 3 cellen, 280 x 400
    Op rol met perforatie per 2 x 6 cellen, 400 mm breed, 140 meter lang 

 

Deze zijn niet allemaal in de webshop te bestellen, maar hiervoor kun je wel contact met ons opnemen. De ice packs met perforatie stellen jou in staat uit één groot vel meerdere kleine vellen te halen. Neem voor specifieke wensen gerust contact met ons op. 

 

Gekoeld of geconditioneerd vervoer van goederen 

Ice packs worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Ice packs zijn breed toepasbaar in de logistiek. Sectoren waarin er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van Ice packs zijn de vissector, farmaceutische industrie, medische sector, bloemensector en (online) retail. 

 

Recycle-instructies van Ice packs 

De Ice packs mogen na gebruik bij het restafval. 

Andere Ice packs

Menu

Contact