Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Ice packs 800 gram, 4×6 segmenten

500 stuks per doos
€ 0,67

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 335,00 excl. btw

Omschrijving

Ice packs zijn ideaal wanneer u weinig opslagcapaciteit voor koelmiddelen heeft. Ice packs kunt u namelijk zelf eenvoudig vullen en invriezen.

De Ice packs zijn verkrijgbaar in vier standaardmaten:

  • 2 x 3 cellen, 140 x 200 mm
    4 x 6 cellen, 280 x 400 mm
    4 x 6 cellen met perforatie per 2 x 3 cellen, 280 x 400
    Op rol met perforatie per 2 x 6 cellen, 400 mm breed, 140 meter lang

Ice packs met perforatie stellen u in staat uit één groot vel meerdere kleine vellen te halen. De Ice packs worden geleverd per doos van 500 stuks.

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met één van onze experts. We denken graag met u meer over de mogelijkheden.

Wat zijn Ice packs?

Ice packs worden als lege vellen aangeleverd. Deze kunt u zelf eenvoudig vullen door ze onder te dompelen. De vellen zuigen zich vol met water, wat zich vervolgens mengt met een poeder dat al in de Ice packs aanwezig is. Zo ontstaat er in de Ice packs de dikke koelgel. Vervolgens kunt u de Ice packs simpelweg invriezen en gebruiken. Wanneer u weinig opslagcapaciteit heeft voor koelmiddelen zijn de Ice packs zeer geschikt. Daarnaast zijn de transportkosten lager omdat het product compacter en lichter is.

Onze Ice packs zijn gegarandeerd 100% veilig

De folie en de gel die wij gebruiken voor onze Ice packs voldoen aan de strengste eisen en wensen voor verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie. Onze Ice packs zijn non toxic en food proof. Dit betekent dat de gel in contact kan komen met voeding, zonder dat dit een gevaar vormt voor de gezondheid.

Gekoeld of geconditioneerd vervoer van goederen

Ice packs worden gebruikt voor het gekoeld of geconditioneerd vervoeren van goederen. Ice packs zijn breed toepasbaar in de logistiek. Sectoren waarin er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van Ice packs zijn de vissector, farmaceutische industrie, medische sector, bloemensector en (online) retail.

Andere Ice packs

Menu

Contact