Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Kundenfall

Uit de praktijk: vis vervoeren per vliegtuig

Één van de klanten van Coolpack is een groothandel verse vis in de buurt van Den Helder. Ze kwamen in contact met een potentiële klant in Las Vegas: een 3 sterren restaurant die een voorkeur heeft voor vis uit de Noordzee. Samen met onze klant zijn we gaan kijken hoe we de verse vis op een goede manier, met behoud van kwaliteit, vanuit Nederland naar Las Vegas konden krijgen.

Een speciale gekoelde oplossing voor vistransport

We kwamen samen op de oplossing om gelpacks te combineren met een EPS doos. EPS dozen hebben een isolerend vermogen en houden de goederen droog, gekoeld en veilig. In combinatie met gelpacks kan de vis langer gekoeld en vers blijven. Dit is belangrijk omdat te hoge temperaturen of te veel smeltwater kan leiden tot versneld product bederf. Het opvangen van de smeltwater wordt gedaan door onze absorptiematten. Deze absorptiematten vangen tot wel 4 liter condens. Zo kan je de vis vers vervoeren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Inmiddels gaat er wekelijks vis per vliegtuig samen met Coolpack gelpacks naar Las Vegas. Naast de luchttransport worden de gelpacks nu ook ingezet om vis vers binnen Nederland en naar omliggende Europese landen te vervoeren. De klant wil namelijk een superieure kwaliteit vis en dit kan op deze wijze worden gedaan.

Advies voor vistransport en meer

Wil je ook een superieure kwaliteit vis leveren aan jouw eigen klanten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen ook voor jou een gepaste oplossing vinden. Coolpack heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Wij leveren gekoelde oplossingen voor al jouw bedervende problemen!

Beratung innerhalb von 1 Arbeitstag!

Produkte für die Vlees en vis branch

Wissensbasis Vlees en vis branche

Menu

Contact