Bestel direct online!

Webshop

Pack 0 °C 200 gram No Sweat

80 stuks per doos
 76,00 excl. btw 0,95per stuk
Branche Biotechnologie & Bloemen, Farmacie & Medisch, Food, Logistiek en Export
Artikelnummer RPGNS200WB
Kleur Wit
Afmeting 190 x 100 x 20 mm
Verpakking informatie Doos
Gewicht in gram 200
Materiaal Karton

Omschrijving

Voor het verzenden van producten die vocht- en temperatuurgevoelig zijn, zijn No Sweat Gelpacks de ideale oplossing. Deze gelpack is ontworpen om oppervlaktecondensatie te minimaliseren. 

 

De No Sweat Gelpacks zijn verkrijgbaar in twee standaardmaten: 

 

Neem voor maatwerk of No sweat gelpacks met een kleine print gerust contact met ons op. Door de productiefaciliteit op eigen locatie zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! 

 

Wat zijn gelpacks? 

Gelpacks zijn lekvrije polythyleen zakken gevuld met koelgel op basis van polymeren of cellulose. Ze worden ingezet om producten gekoeld of geconditioneerd te vervoeren op een temperatuur van 0 tot 8 °C. Zo komen jouw producten in goede toestand op hun bestemming aan. 

 

De toepassing van de No sweat gelpack 

De No Sweat gelpacks zijn de ideale uitkomst voor het verzenden van producten die vocht- en temperatuurgevoelig zijn. Deze innovatieve gelpack is ontworpen met als doel om oppervlaktecondensatie te minimaliseren. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor gebruik in zowel tempex dozen als kartonnen dozen. De zak van de gelpack bestaat uit meerdere lagen, met een omhulsel van non-woven materiaal. Dit omhulsel absorbeert de condensatie die tijdens het transport wordt gecreëerd. Zo bereiken vochtgevoelige producten in de optimale toestand hun bestemming.  

 

Ze worden bijvoorbeeld ingezet door klanten in de biologische gewasbestrijding en die levende organismen vervoeren. 

 

Recycle instructies voor No sweat gelpacks 

Je kunt de No sweat gelpack totdat deze beschadigd raakt steeds hergeberuiken. Gooi de gelpack na gebruik weg bij het restafval. 

Andere Gelpacks, Koelmiddelen

Andere suggesties…

  • 190 x 100 x 20 mm
    80 stuks
     106,40 excl. btw 1,33per stuk
  • 300 x 380 x 32 mm
    12 stuks
     60,00 excl. btw 5,00per stuk

Menu

Contact