Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Maatwerk gekoeld transport oplossingen voor voedselwaren

Maatwerk gekoeld transport oplossingen voor voedselwaren

Voedselwaren produceren is een vak apart, maar het goed opslaan en vervoeren is minstens zo belangrijk om een eindproduct van goede kwaliteit te serveren. Bij Coolpack voorzien we een breed scala aan klanten in oplossingen voor gekoeld en bevroren verzenden van voedselwaren.

Zo bieden we gelpacks die jouw producten lang op een temperatuur tussen 0 °C tot 8 °C houden, maar ook super gelpacks op een temperatuur van -21 °C voor diepvriestransport. Om producten extra lang op de gewenste temperatuur te houden, raden we naast gelpacks een goed isolerende verpakkingsdoos, zoals de EPS doos of EcoCoolBox, aan.

Bijvoorbeeld voor webshops, supermarkten, vis- en vleesverwerkers, maaltijdbereiders en fruittelers. Om een hele pallet met zacht fruit of ander kwetsbaar voedsel tijdens meerdaagse transporten naar het buitenland te beschermen, gebruiken onze klanten gelpackstrengs in combinatie met pallethoezen. Zo wordt uitval voorkomen en blijft de kwaliteit van voedselwaren goed.

Werk je met retourstromen en komt de verpakking ook weer bij je terug? Dan raden we herbruikbare EPP koelboxen in combinatie met koel- of vriesplaten aan. Deze kun je steeds weer opnieuw invriezen en gebruiken.

    Advies binnen 1 werkdag

    Menu

    Contact