Let op: het nieuwe adres van Coolpack is Industrieweg 11b, 1566 JN in Assendelft.

Onze koelelementen worden over geheel Europa gebruikt. Coolpack BV is al 50 jaar de enige producent van koelelementen, gelpacks, icepacks, koelplaten, koeldozen en flexibele koelelementen in Nederland.

Onze klanten zijn merendeels Internationale warenhuizen, webshops, farmaceutische bedrijven en de visindustrie. Zij vertrouwen geheel op Coolpack's koelelementen en/of gelpacks. Onze koelproducten kenmerken zich door hun flexibele verpakkingen en attractieve vormgeving. Tevens leveren wij koelelementen met een eutectisch smeltpunt tot -21º C of tot +20º C. Wij zijn iso gecertificeerd.

  • Verkrijgbaar in de standaard maatvoeringen: (Andere maatvoering op aanvraag)

Heeft u vragen over

Koelelementen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Productspecificaties


Kenmerken

Onze koelproducten kenmerken zich door hun flexibele verpakkingen en attractieve vormgeving. Tevens leveren wij koelelementen met een eutectisch smeltpunt tot -21º C of tot +20º C.

Ook kunt u de koelelementen in een display per 2 of per 3 laten verpakken. Koelelement 200 gram is een standaard product bij Coolpack bv, dus altijd op voorraad en snelle levertijd.

De koelelementen kunnen worden verpakt per gewenst aantal en daarbij voorzien van een passend etiket of eigen logo.

Het voordeel van het traditionele koelelement is dat u ze kunt hergebruiken en zeer sterk zijn. Wij garanderen u dat de koelelementen gevuld zijn met een foodproof gel en niet lekken tijdens transport.

Toepassingen:

Pharmacie

Onze koelmiddelen worden gebruikt om temperatuurgevoelige medicijnen en geneesmiddelen te transporteren.

Campinglife

Op de camping, op het strand of tijdens de barbecue worden onze koelelementen gebruikt om levensmiddelen koud te houden.

Visindustrie

Gelpacks zijn ideaal voor het lekvrij vervoeren van vis, zee- en schaaldieren.

Webshops

In combinatie met onze koelverpakkingen is het mogelijk voor webshophouders om levensmiddelen minimaal 24 uur gekoeld te verzenden!