Let op: het nieuwe adres van Coolpack is Industrieweg 11b, 1566 JN in Assendelft.

Phase Change Material

Coolpack BV produceert ook koelelementen, gelpacks, koelplaten en foampacks gevuld met Phase Change Material (PCM). Coolpack BV heeft de kennis en beschikking over verschillende PCM’s, aangepast op uw gewenste beschermingstemperatuur.

Deze producten bevriezen of smelten nabij deze beschermingstemperatuur van uw product. Dit leidt tot een effectievere en verbeterde bescherming van uw producten. Dit kan binnen een temperatuursrange van -21º C tot + 21º C graden. De PCM-elementen zijn herbruikbaar.

Bevroren, gekoeld of kamertemperatuur, Coolpack BV kan in haar eigen productieruimte de eigenschappen van de PCM’s aanpassen naar uw wensen.

In combinatie met ons assortiment koelverpakkingen, biedt Coolpack BV de mogelijkheid om een complete thermische koeloplossing aan te leveren en u volledig te ontzorgen.

Toepassingen:

Pharmacie

Onze koelmiddelen worden gebruikt om temperatuurgevoelige medicijnen en geneesmiddelen te transporteren.

Campinglife

Op de camping, op het strand of tijdens de barbecue worden onze koelelementen gebruikt om levensmiddelen koud te houden.

Visindustrie

Gelpacks zijn ideaal voor het lekvrij vervoeren van vis, zee- en schaaldieren.

Webshops

In combinatie met onze koelverpakkingen is het mogelijk voor webshophouders om levensmiddelen minimaal 24 uur gekoeld te verzenden!