Let op: het nieuwe adres van Coolpack is Industrieweg 11b, 1566 JN in Assendelft.

Veelgestelde vragen

KOELMIDDELEN:

Wat is het verschil tussen een koelelement en een gelpack?
Een koelelement heeft een hard HDPE-omhulsel en een gelpack is gemaakt van flexibel PE-folie. Beide producten zijn gevuld met dezelfde non-toxic gel op waterbasis.

Kan een koelelement langer koelen dan een gelpack?
In principe kan de koelcapaciteit van beide producten met elkaar vergeleken worden. Het grootste verschil zit hem in de afmetingen van het product, wat zorgt voor een groter of kleiner oppervlak dat wordt blootgesteld aan de buitentemperatuur (en dus sneller of minder snel zijn opgeslagen energie kwijtraakt).

Zijn de koelmiddelen schadelijk voor de gezondheid?
De standaard koelmiddelen van Coolpack BV zijn gemaakt met een non-toxic en foodproof gel op waterbasis en dus niet schadelijk voor de gezondheid. Wel wordt het afgeraden om dit product te gebruiken voor consumptie.

Kan ik ook per pallet (grotere aantallen) bestellen tegen een goedkopere prijs?
Coolpack BV is als grootproducent ingesteld op het produceren en leveren op palletbasis. Wij kunnen aanleveren in dozen, kratten of displays. In overleg zoeken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Kunnen er ook koelelementen op maat en/of met eigen logo gemaakt worden?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp koelelement te laten fabriceren of het eigen logo te laten graveren in het koelelement. De minimale bestelhoeveelheden zijn van meerdere zaken afhankelijk en bespreken wij graag met u. Daarnaast kan Coolpack BV ook op de koelelementen en gelpacks een eigen tekst van 4 zinnen bedrukken middels inkjetprinting. Tevens is het mogelijk om gelpacks tot 4 kleuren te bedrukken.

Waar kan ik een sample van de koelmiddelen aanschaffen?
Dit kan via de sample-webshop van de site www.coolpack.nl.

KOELVERPAKKINGEN:

Wat is het verschil tussen een EPS-doos en een EPP-doos?
Een EPS-doos is gemaakt van polystyreen en een EPP-doos van polypropyleen. Qua verpakking kunnen beide dozen voor dezelfde toepassingen gebruikt worden. Het verschil zit hem meerendeel in de stevigheid en herbruikbaarheid van de doos. Een EPP-doos is namelijk sterker en kan jaren mee, waar een EPS-doos breekbaarder is in gebruik. Daarnaast heeft een EPP-doos door zijn samenstelling een hogere isolatiewaarde.