Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Pallethoes 103x123x148,5 cm (geschikt voor blok pallets)

€ 52,00
 52,00 excl. btw

Voor lange transporten waarbij goederen aan extreme omstandigheden kunnen worden blootgesteld, bieden pallethoezen de juiste bescherming.

Omschrijving

Voor lange transporten waarbij goederen aan extreme omstandigheden kunnen worden blootgesteld, bieden pallethoezen de juiste bescherming. Je schuift de isolerende hoes over de gehele pallet heen.

Eigenschappen van de pallethoezen

  • Hoogwaardige aluminium coating
  • Vervaardigd uit compacte folie met hoge dichtheid voor een hoge isolatiewaarde
  • Geschikt om producten die koel, bevroren of juist warm moeten blijven op temperatuur te houden
  • Leverbaar voor europallets en blokpallets

Combineer pallethoezen met gelpack strengen

Dankzij onze eigen productiefaciliteit op locatie in Assendelft kunnen wij gelpacks in alle soorten en maten maken. Klanten in de vers fruit branche maken bijvoorbeeld dankbaar gebruik van de meterslange gelpackstrengen die de producten koel houden. Door vervolgens een pallethoes om de gehele pallet te schuiven, creëer je een soort mobiele koelkast.

Ideaal wanneer jouw lading moet worden overgeladen van het ene voertuig naar het andere en de temperaturen tussendoor en tijdens het transport sterk kunnen variëren: pallethoezen en gelpack strengen (ook verkrijgbaar op deze webshop) garanderen een stabiele temperatuur binnenin jouw verpakking.

Het recyclen van pallethoezen

Je kunt de pallethoezen heel vaak hergebruiken. Daar zijn ze voor bedoeld. Gooi ze aan het einde van hun levensduur bij het restafval.

Andere Pallethoezen

Andere suggesties…

Menu

Contact