Bestel direct online!

Webshop

Sample Plaat 0 °C 4.500 gram 1/2 Gastronorm

1 stuks per doos
 20,95 20,00per stuk
Branche Biotechnologie & Bloemen, Farmacie & Medisch, Food, Logistiek en Export
Artikelnummer RCPSAMP009
Kleur Transparant
Afmeting 530 x 325 x 30 mm
Verpakking informatie Stuk
Materiaal HDPE

Omschrijving

Koelplaten zijn stabiele HDPE-flessen gevuld met een voedselveilige koelgel. Ze worden veel gebruikt door horecabedrijven (idealiter met gastronorm afmetingen), retailers en online supermarkten: ze houden je producten koel bij een temperatuur van 0°C tot 8°C.

Onze koelplaten zijn verkrijgbaar in standaard maten zoals 1/1 gastronorm, ½ gastronorm, 6 liter (ideaal voor EPP koelboxen) en varianten met handgrepen die perfect passen op de wanden van de EPP koelbox. Standaard verkrijgbaar bij 0°C om te koelen, maar ook bij -16°C, -18°C en -21°C voor uitstekende vriesprestaties.

Al onze koelplaten worden ter plaatse in Assendelft vervaardigd en kunnen gevuld worden met een vulling met een eutectisch smeltpunt tot -65°C of tot +89°C.

Jouw koelplaat personaliseren

Je kunt de koelplaten op verschillende manieren laten personaliseren. Van het toevoegen van een etiket (kleine hoeveelheden) tot het uitsparen van jouw logo in de matrijs (vanaf 10.000 stuks). Ook kunnen ze per gewenst aantal worden verpakt en in een display worden geleverd. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Duurzame alternatieven

Wanneer je over retourstromen beschikt, zijn de herbruikbare koelplaten een stuk duurzamere keuze dan de gelpacks voor eenmalig gebruik. Het hard plastic materiaal waarvan de koelelementen gemaakt zijn, is standaard HDPE (High Density Polyethyleen): sterk, lang herbruikbaar en 100% recyclebaar. Maar we bieden nog duurzamere alternatieven:

  • rHDPE: Dit materiaal is gerecycled en bestaat voor ten minste 90% uit regranulaat. Na gebruik ook weer volledig recyclebaar.
  • Biobased: Dit is een bioplastic met als grondstof hernieuwbare bronnen (suikerriet) in plaats van virgin grondstoffen (olie). Na gebruik ook weer volledig recyclebaar en mogelijk om in lijn met food safety voorschriften te produceren.

Voor beide alternatieven gelden minimumaantallen. Neem contact met ons op voor een offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

Recycle-instructies

Je kunt onze vormvaste koelplaten heel vaak hergebruiken. Heeft jouw koelplaat het einde van de levensduur bereikt? Ontdooi deze, doe de vulling bij het restafval en recycle de buitenfles bij het plastic afval. Deze is gemaakt van HDPE en is dus volledig recyclebaar. Dat geldt ook voor de duurzame alternatieven van rHDPE en hernieuwbaar HDPE.

Andere Platen

Menu

Contact