Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Foampack 750 gram (sample)

 4,95 excl. btw
Branche Bloemen, Farmacie, Medisch, Vis, Webshops
Artikelnummer RCPSAMP304
Kleur Wit
Lengte 190
Verpakking informatie Doos
Breedte 150
Gewicht in gram 750

Omschrijving

Een Foampack (ook wel foambrick) is een vormvast koelelement geschikt voor disposable gebruik, maar kan ook worden hergebruikt zolang de folie onbeschadigd blijft. De Foampack is gevuld met een schuimblok en koelgel. Door het schuimblok behoudt de Foampack haar vorm.

 

Standaard is de Foampack geschikt om jouw producten gedurende enkele dagen op een temperatuur van 0 tot 8 graden Celsius te behouden, mits verpakt in een goede isolerende verpakking met voldoende koelcapaciteit. Zo houd je jouw zending tijdens transport gekoeld, onafhankelijk van plaatselijke elektriciteit. De Foampacks vries je voor gebruik in.

 

Maatwerk en standaardmaten

We leveren foampacks uit voorraad in 300 gram (15×30 cm), 420 gram (10×19 cm) en 750 gram (15×19 cm). Maar de mogelijkheden zijn dankzij onze eigen productiefaciliteit veel breder.

 

Op de webshop bestel je foampacks per doos. Wil je grote hoeveelheden bestellen? Vraag dan een offerte aan. Heb je vragen of ontvang je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Foampacks/foambricks koelelementen recyclen

Foampacks kunnen opnieuw worden ingevroren en hergebruikt. Controleer de foambrick wel voorafgaand hieraan op eventuele beschadigingen. Aan het einde van de levensduur mag de foampack in zijn geheel bij het restafval.

Andere Sample

Andere suggesties…

Menu

Contact