Bestel direct online!

Webshop

Sample Element 0 °C 400 gram donker blauw, plat

1 stuks per doos
 2,50 excl. btw 2,00per stuk
Branche Biotechnologie & Bloemen, Farmacie & Medisch, Food, Logistiek en Export
Artikelnummer RCPSAMP003
Kleur Donker blauw
Afmeting 250 x 140 x 17 mm
Verpakking informatie Stuk
Gewicht in gram 400
Materiaal HDPE

Omschrijving

Het blauwe koelelement: een klassieker waar we bij Coolpack groot mee geworden zijn. Standaard beschikbaar in 200 gram, 400 gram, 400 gram vlak, 600 gram, 750 gram, 950 gram, 1100 gram en 1500 gram en bij ons op locatie in Assendelft geproduceerd. Perfect voor het gekoeld vervoeren van jouw vis, vlees, maaltijden, groente, fruit, chocola, zuivel, medische hulpmiddelen, boodschappen en meer!

Coolpack koelelementen: hoge kwaliteit, betrouwbare prestatie

Bij Coolpack staan we garant voor koelelementen die niet lekken tijdens transport en een uitstekende koelprestatie leveren. Standaard houdt dit element jouw producten gekoeld voor zeker 24 uur op een temperatuur van 0º C tot 8º C. Gebruik voor een optimale prestatie en goed isolerende verpakking, zoals de herbruikbare EPP koelbox.

Al onze koelelementen worden op locatie in Assendelft geproduceerd en kunnen worden afgevuld met een koelvulling met eutectisch smeltpunt tot -65º C of tot +89º C. Je kunt ze dus ook voor diepvriestransport inzetten, of voor vervoer op ambient temperatuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jouw koelelement personaliseren

Je kunt de koelelementen op verschillende manieren laten personaliseren. Van het toevoegen van een etiket (kleine hoeveelheden) tot het uitsparen van jouw logo in de matrijs (vanaf 10.000 stuks). Ook kunnen ze per gewenst aantal worden verpakt en in een display worden geleverd. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Duurzame alternatieven

Wanneer je over retourstromen beschikt, zijn de herbruikbare koelelementen een stuk duurzamere keuze dan de gelpacks voor eenmalig gebruik. Het hard plastic materiaal waarvan de koelelementen gemaakt zijn, is standaard HDPE (High Density Polyethyleen): sterk, lang herbruikbaar en 100% recyclebaar. Maar we bieden nog duurzamere alternatieven:

  • rHDPE: Dit materiaal is gerecycled en bestaat voor ten minste 90% uit regranulaat. Na gebruik ook weer volledig recyclebaar.
  • Biobased: Dit is een bioplastic met als grondstof hernieuwbare bronnen (suikerriet) in plaats van virgin grondstoffen (olie). Na gebruik ook weer volledig recyclebaar en mogelijk om in lijn met food safety voorschriften te produceren.

Voor beide alternatieven gelden minimumaantallen. Neem contact met ons op voor een offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

Recycle-instructies

Je kunt onze vormvaste koelelementen heel vaak hergebruiken. Heeft jouw koelelement het einde van de levensduur bereikt? Ontdooi deze, doe de vulling bij het restafval en recycle de buitenfles bij het plastic afval. Deze is gemaakt van HDPE en is dus volledig recyclebaar. Dat geldt ook voor de duurzame alternatieven van rHDPE en hernieuwbaar HDPE.

Andere Sample

Andere suggesties…

Menu

Contact