Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Spongepack 1100 gram

14 stuks per doos
€ 5,00
 70,00 excl. btw
Branche Bloemen, Farmacie, Medisch, Vis, Webshops
Artikelnummer RCP1100SP1
Kleur Wit
Lengte 190
Verpakking informatie Doos
Breedte 300
Gewicht in gram 1100

Omschrijving

Een Spongepack is een vormvast koelelement geschikt voor eenmalig gebruik, maar kan ook hergebruikt worden zolang de folie onbeschadigd blijft. De Spongepack is gevuld met een spons en een koelgel. Door de spons behoudt de Spongepack zijn vorm, zowel in bevroren als niet-bevroren toestand.

Standaard is de Spongepack geschikt om jouw producten meerdere dagen op een temperatuur van 0ºC tot 8ºC te houden, mits verpakt in een goed isolerende verpakking met voldoende koelcapaciteit. Zo hou je jouw zending gekoeld tijdens transport, onafhankelijk van lokale elektriciteit. Vóór gebruik vries je de Spongepack minimaal 24 uur in bij -18 ºC. Andere temperatuurbereiken zijn ook mogelijk!

Maatwerk en standaardmaten

Wij leveren Spongepacks uit voorraad in 1100 gram (19×30 cm). Maar de mogelijkheden zijn veel ruimer dankzij onze eigen productiefaciliteit op locatie in Assendelft.

Spongepacks kun je per doos bestellen in de webshop. Wil je grote hoeveelheden bestellen? Vraag dan een offerte aan. Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Recycle-instructies van Spongepacks

Sponge packs kunnen opnieuw worden ingevroren en hergebruikt. Controleer voordat je dit doet de Spongepack op eventuele beschadigingen. Aan het einde van de levensduur mag de Spongepack in zijn geheel bij het restafval.

Andere Spongepacks

Andere suggesties…

Menu

Contact