Water ice pack 450 gram, 6 segmenten

44 stuks per doos
€ 0,90

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 39,60 excl. btw
Branche Farmacie, Medisch, Vis, Webshops
Lengte 190
Verpakking informatie Doos
Breedte 290

Omschrijving

Dit gesegmenteerde koelproduct houdt jouw goederen gekoeld op een temperatuur van 0 tot 8 graden. Doordat de ice pack uit geschakelde segmenten bestaat, blijft het ook in bevroren conditie flexibel en kun je de koelcapaciteit gelijkmatiger verdelen over de goederen in de verzendverpakking.

De Water ice pack onderscheidt zich van gesegmenteerde gelpacks doordat deze gevuld is met UV behandeld water in plaats van koelgel. Dit zorgt buiten gekoelde toestand voor een flexibeler product, en is bij uitstek een milieubewust alternatief op reguliere gelpacks. De inhoud van de Water ice pack spoel je daarom na gebruik simpelweg door de gootsteen, en de folie kan bij het plastic afval.

Zoek je een lichtere of kleinere Water ice pack? Misschien is de 250 grams Water pack met 4 segmenten dan wel iets voor jou.

Ben je op zoek naar een andere afmeting, wil je grote aantallen bestellen of behoef je advies? Neem gerust contact met ons op.

Andere Waterpacks

Menu

Contact