Bestel direct online!

Contactformulier

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bereikbaar via de telefoon. E-mail beantwoorden wij gegarandeerd binnen 24 uur. Wij gaan graag met u in gesprek om te zoeken naar de beste oplossingen en het beantwoorden van alle vragen. Of u kunt het onderstaande formulier gebruiken.

  Ons team

  Teamleider Productie

  Alexander van Veldhuisen

  Elke dag is een uitdaging en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik doe alles om het te laten draaien, van mensen aansturen en kwaliteit checken tot de planning bewaken.
  “Ik heb drie honden waar ik gek op ben: een Ierse Wolfshond, een Oud-Amerikaanse pitbulterriĆ«r en een Jack Russel, de enige dame in het gezelschap en dus ook de baas šŸ˜‰. Verder ga ik graag aan de slag in het huis en in de tuin.”
  Arno Zomer
  Commercieel Manager

  Arno Zomer

  Ik ga voor het ontwikkelen van de organisatie Ʃn de mensen. Ik zet me dagelijks in voor het creƫren van draagvlak voor strategische beslissingen en neerzetten van mooie resultaten.
  “In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin (lieve vrouw en drie zoons) in de weer, trouwe supporter van IJsselmeervogels en interesse voor geldzaken, economie en investeren.”
  Rick Huissen
  Sales

  Rick Huissen

  Al 8 jaar help ik onze klanten in food, farma en logistiek om de juiste cold chain oplossing te vinden. Vanaf niets een complete oplossing neerzetten voor onze klant: daar krijg ik heel veel energie van!
  “Ik hou van fietsen en vind ook talen ontzettend leuk: ook in het Duits, Engels en Spaans kan ik met je meedenken.”
  Lex Appel Coolpack
  Manager Kwaliteit en Techniek

  Lex Appel

  Zo’n 8 jaar geleden startte ik als Productiemanager bij Coolpack, vanuit waar ik naar mijn huidige rol gegroeid ben. Ik ben best een techneut. En wat geniet ik ervan om met ons fantastische, diverse team samen te werken!
  Teamlid Sales Stefana
  Commercieel medewerker

  Stefana de Leeuw

  Het allerbelangrijkste vind ik onze klanten van A tot Z helpen. Mijn doel is om goede service te verlenen zodat de klant goed geholpen is!
  Bart Kroes
  Teamlead Sales

  Bart Kroes

  Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing voor hun temperatuur gecontroleerde vraagstuk vind ik het leukste wat er is! Daarnaast vind ik het belangrijk dat al onze relaties tevreden zijn over onze kwaliteit en service en daar zetten wij ons met het commercieel team van Coolpack hard voor in!
  “Naast de werkzaamheden bij Coolpack vind ik het heerlijk om buiten te zijn in de duinen en tijd door te brengen met mijn familie in het zonnetje.”

  Menu

  Contact