Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Retail

Gekoeld vervoer is binnen grote segmenten van de retail super relevant. Denk aan supermarkten die thuis boodschappen bezorgen, groothandels die willen zorgen dat producten vers bij hun partners terechtkomen en wederverkopers die op zoek zijn naar dé ideale oplossing voor hun klanten. Maar ook mensen die een koelbox vol ijskoude biertjes mee willen naar het strand of het even zonder koelkast moeten doen op de camping, die koelelementen bij de winkel om de hoek scoren. Bij Coolpack hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Dit is een enorm brede en leuke markt waar wij als Coolpack maar wat graag leverancier van zijn!

Gelpacks en koelelementen personaliseren

Als retailer kun je er voor kiezen de koelelementen en gelpacks te branden met jouw bedrijfsnaam. De folie van de gelpacks kan bijvoorbeeld bedrukt worden. Naast standaard koelelementen bieden we ook sets van gebundelde koelelementen en fraaie displays voor koelelementen aan. Ook kunnen we in samenwerking een gepersonaliseerd koelelement te ontwikkelen, bijvoorbeeld met een sticker of gravure in het element.

De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Al onze koelelementen zijn non toxic en food proof. Meer weten over de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Thuisbezorgen maaltijden en boodschappen: houd de producten koel en vers

Consumenten bestellen steeds meer eten en drinken online en geven hier ook steeds meer geld aan uit. De groeiende behoefte van de Nederlandse moderne consument aan bestelgemak en service brengt nieuwe kansen met zich mee voor jou als ondernemer. Of je nou onderdeel bent van een supermarktketen die boodschappen bezorgd, restauranteigenaar bent die nu ook maaltijden wil gaan thuisbezorgen of boer bent die graag direct aan de eindgebruiker wil gaan leveren: de kansen binnen online food e-commerce liggen nu voor het oprapen. Maar hoe zorg je dat jouw producten jouw klanten vers bereiken?

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Vaak besteld in de Retail branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Gelpack Original

Of u nu vis, vlees, kaas, chocolade, levensmiddelen of bloemen veilig geconditioneerd wilt verzenden, bij Coolpack BV bent u aan het juiste adres. Of u nu goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur wilt verzenden, wij hebben de oplossing voor u.

Pallethoezen

Deze pallethoezen zorgen zowel zonder als in combinatie met gelpack strengen, dat uw producten altijd goed geconditioneerd blijven.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact