Bestel direct online!

Planten en bloemen

Nederlandse snijbloemen zijn wereldberoemd en worden dan ook wereldwijd verstuurd. De consument wil bloemen die vers zijn en waar ze nog lang van kunnen genieten. Wanneer droog vervoer van bloemen de voorkeur geniet (bijvoorbeeld bij vliegtuigtransport) dienen de bloemen gekoeld en niet te vochtig vervoerd te worden. Wij ondersteunen je hier graag bij door de juiste koeloplossingen te leveren. Lever geen kwaliteit meer in tijdens het transport!

Bekijk andere sub branches

Niet alleen het kweken, opslaan en verhandelen van snijbloemen is een specialisme. Het vervoeren ervan is dat ook. Snijbloemen vragen om een unieke aanpak. Verschillende externe factoren zijn bepalend voor de optimale transportcondities. Coolpack biedt maatwerkoplossingen, zodat jouw snijbloemen onder alle denkbare omstandigheden met goede kwaliteit op hun bestemming aankomen. Denk bijvoorbeeld aan gelpacks op maat of met jouw logo erop.

 

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Biotechnologie en Bloemen branche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Productadvies voor het vervoeren van planten en bloemen

  Vaak besteld in de Biotechnologie en Bloemen

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  gelpack-pillowpack

  Original gelpack 200 gram

  Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

  EPS doos 10 liter

  Absorptiemat 7500 ml

  Absorptiematten vangen condens of vocht op dat tijdens transport of opslag vrijkomt. Wanneer je producten gekoeld vervoerd kan er namelijk condens vrijkomen, en een hoop producten zijn hier gevoelig voor. Coolpack heeft absorptiematten met verschillen in absorptiecapaciteit: deze absorptiemat kan 7,5 liter vocht afvangen.

  Vaak besteld in de Biotechnologie en Bloemen

  Menu

  Contact