Overige sub branches

Biotechnologie en Bloemen

Biotechnologie en Bloemen branche

Planten en bloemen

Koelen en absorberen

Onze klanten in de bloemenbranche kiezen doorgaans voor de Original gelpacks van 200 gram, omdat deze de juiste koelcapaciteit bieden voor snijbloemen. Deze worden vaak in combinatie met absorptiematten gebruikt, om condens dat tijdens transport vrijkomt direct op te vangen. U kunt ook kiezen voor No sweat gelpacks. Deze zijn voorziet van een non-woven absorberende buitenlaag, waardoor uw bloemen droog blijven tijdens transport.

Maatwerkoplossingen voor bloementransport

Niet alleen het kweken, opslaan en verhandelen van snijbloemen is een specialisme. Het vervoeren ervan is dat ook. Snijbloemen vragen om een unieke aanpak. Verschillende externe factoren zijn bepalend voor de optimale transportcondities. Coolpack biedt maatwerkoplossingen, zodat jouw snijbloemen onder alle denkbare omstandigheden met goede kwaliteit op hun bestemming aankomen. Denk bijvoorbeeld aan gelpacks op maat of met jouw logo erop.

Dankzij de eigen productiefaciliteiten op locatie, kunnen er oplossingen op maat worden geleverd, die specifiek voor jouw toepassing zijn ontworpen. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. De Original gelpacks zijn non toxic en food proof.

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Andere subbranches van Biotechnologie en Bloemen

Producten voor de Biotechnologie en Bloemen branche

Gelpack Original 200g

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Menu

Contact