Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Sub branches

Biotechnologie en Bloemen

Naast het vervoeren van onder andere voedselproducten, worden er ook levende organismen, insecten en planten vervoerd. Over de hele wereld, want ook op andere continenten geniet men graag van Nederlandse snijbloemen, innovatieve biologische gewasbestrijding en aas van kwaliteit. Om ook hierbij niet in te leveren op kwaliteit tijdens transport, is gekoeld of geconditioneerd verzenden raadzaam. Bij Coolpack weten we hier alles vanaf. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende koelverpakking!

Wanneer je levende dingen gaat verzenden, zoals micro-organismen (larven en neten), insecten en wormen, is het zaak dat ze transport in goede staat doorkomen. Is het onderweg te koud of juist te warm? Dan kunnen ze sterven. Is het te vochtig of juist te droog? Ook dit kan fataal zijn. 

Om gezondheid en kwaliteit van de organismen te waarborgen tijdens transport, kun je met koelmiddelen, isolatiedozen en absorptiemateriaal de juiste omstandigheden voor onderweg creëren. Bij eenrichtingsvervoer (zonder retourstroom) kun je hierbij goed kiezen voor gelpacks in combinatie met EPS dozen of een ecologische isolatiedoos (de EcoCoolBox).

De gelpacks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en onze productiefaciliteit op locatie stelt ons in staat om maatwerkoplossingen voor jouw specifieke toepassing te ontwikkelen. De koeloplossingen van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw transport uitdaging? Ons team denkt graag met je mee.

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Vaak besteld in de Biotechnologie en Bloemen branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Gelpack Original 400g

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

EPS doos 10 liter

Onze EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of bevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade. Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. Onze EPS dozen hebben een zeer goede isolatiewaarde en zijn ook herbruikbaar.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Subbranches van Biotechnologie en Bloemen

Menu

Contact