Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Retail

Retail branche

Groothandel

Wanneer je als groothandel versproducten aan klanten verkoopt of goederen die om een andere reden op een bepaalde temperatuur moeten blijven, is het mooi als je zowel B2B als B2C klanten een koeloplossing kunt aanbieden voor het transport. Komen de koelmiddelen weer bij je terug? Dan kun je kiezen voor herbruikbare koelelementen. Als er geen retourstroom is zijn gelpacks een goede uitkomst.

Welk vormvast koelelement past bij jouw situatie?

Vormvaste koelelementen worden doorgaans ingezet voor gekoelde en geconditioneerde transporten met een retourprocedure. De koelelementen kunnen namelijk herhaaldelijk gebruikt worden, doordat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Lees in deze brochure alles over de vormvaste koelelementen binnen ons assortiment. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Kom in deze brochure meer te weten over:

  • De verschillende typen vormvaste koelelementen
  • Beschikbare standaardmaten
  • Phase Change Material
  • Oplossingen geschikt voor uw branche

Gelpacks en koelelementen personaliseren

Als groothandelaar kun je er ook voor kiezen de koelelementen en gelpacks te branden met jouw bedrijfsnaam. De folie van de gelpacks kan bijvoorbeeld bedrukt worden. Naast standaard koelelementen bieden we ook sets van gebundelde koelelementen en fraaie displays voor koelelementen aan. Ook kunnen we in samenwerking een gepersonaliseerd koelelement te ontwikkelen, bijvoorbeeld met een sticker of gravure in het element.

De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Al onze koelelementen zijn non toxic en food proof. Meer weten over de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Groothandel branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Koelelementen

Het voordeel van het traditionele koelelement is dat u ze kunt hergebruiken en zeer sterk zijn. Wij garanderen u dat de koelementen niet lekken tijdens transport.

Koelplaten

Coolpack's eigen geproduceerde eutectische gastronorm koelplaten of vriesplaten zijn te verkrijgen van 0ºC tot -21ºC. De koelplaten zijn perfect geschikt voor in de koelboxen of koelcontainers.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact