Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Overige sub branches

Farmacie en Medisch

Farmacie en Medisch branche

Overig medisch

De markt van het verzenden van medicijnen en vaccins ontwikkeld en veranderd waardoor ook transport behoeften veranderen. Iedere vorm van farmaceutisch transport vraagt om een eigen aanpak waarbij een combinatie van de juiste verpakkingsmaterialen zorgt voor goede transportcondities. Onze R&D afdeling helpt jou graag om tot de juiste oplossing te komen!

Binnen Europa gebruikt een groot aantal farmaceuten thermische verpakkingsoplossingen met daarin de koelelementen en gelpacks van Coolpack. De koelmiddelen zorgen ervoor dat de producten op de juiste temperatuur verzonden kunnen worden zodat ze de benodigde kwaliteit behouden tijdens transport.
Afhankelijk van de gewenste of benodigde temperatuur kan Coolpack een koelelement of gelpack ontwikkelen met een specifieke gel. De receptuur van de koelgel zorgt ervoor dat de gelpack of het koelelement langdurig binnen de juiste temperatuurrange blijft. Coolpack heeft alle kennis en kunde in huis om voor zowel het koelen als het stabiel houden van de temperatuur tijdens het transport een oplossing aan te bieden. Oplossingen worden ontwikkeld, getest en gekwantificeerd conform alle GDP richtlijnen.

Advies op maat

Farmaceutische verpakkingsspecialisten die bij ons te gast zijn, zijn niet zelden onder de indruk van de mogelijkheden en de kwaliteitsborging gedurende onze productieprocessen. Deze zijn in lijn met zowel de ISO 9001 als ISO 14001 certificeringen.

Bij ons kun je terecht voor oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesegmenteerde gelpacks om bloedsamples rondom te koelen en gelpacks in door jou gewenste afmetingen. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Overig medisch branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Menu

Contact