Bestel direct online!

AGF

Als teler of distributeur van groente en fruit wil je dat jouw producten vers bij de klant aankomen. Wij kennen de risico’s van temperatuurschommelingen, vocht en licht tijdens transport, en helpen je graag met de juiste verpakkingsoplossing om kwaliteit te borgen!

Bekijk sub branches

Aardappelen, groente en fruit nationaal en internationaal vervoeren

AGF-producten zijn met name voor de volgende externe factoren erg gevoelig: temperatuurwisselingen, te hoge temperaturen, vocht en te veel licht. Met de juiste verpakkingsoplossing kun je aardappelen, groente en fruit beschermen hiertegen beschermen. Bij Coolpack bieden we bewezen oplossingen om de kwaliteit van AGF-producten gedurende de gehele transport periode te vervangen. Daarbij bieden we oplossingen voor transporten mét en zonder retourprocedure.

Optimaal kwaliteitsbehoud van AGF-producten

Voor met name AGF geldt dat de kwaliteit het beste wordt behouden wanneer ze binnen een temperatuurrange van 0 tot 8 graden worden vervoerd. Stabiliteit in de temperatuurrange is daarbij van groot belang. Verder moet de ruimte waarin de goederen vervoerd worden bij voorkeur droog en donker zijn, om zaken als schimmelvorming tegen te gaan. Voor het vervoeren van goederen binnen een temperatuurrange van 0 tot 8 graden bieden gelpacks of gelpackstrengen een uitstekende uitkomst. Gelpacks zijn uitermate geschikt om goederen met transporten tot 48 uur (afhankelijk van externe omstandigheden) gekoeld te vervoeren.

 

Om oppervlaktecondens tijdens transport te minimaliseren is het aan te raden om gebruik te maken van de No sweat gelpacks. Voor vochtgevoelige producten zoals AGF-producten zijn deze gelpacks een goede optie, omdat de producten zelf tijdens het transport zo droog mogelijk blijven. Groente en fruit worden vaak op Euro- of blokpallets vervoerd. Om temperatuurstabiliteit te realiseren en de goederen gedurende een langere tijd koel te houden kunnen de koelmiddelen worden gecombineerd met pallethoezen. Zo wordt er als het ware een soort mobiele koelkast gecreëerd. Hierdoor worden de kwetsbare producten beschermd tegen invloeden van buitenaf tijdens het transport.

 

Ga jij ook voor optimaal kwaliteitsbehoud van vers voedsel? Wij helpen je graag om dit tijdens transport te realiseren!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Whitepaper AGF: Ga voedselverspilling tegen

  Vers voedsel is gevoelig voor externe omstandigheden als te hoge temperaturen, temperatuurschommelingen, te veel licht en vocht. Lees in deze Whitepaper hoe je verspilling en kwaliteitsverlies van AGF-producten kunt voorkomen door deze onder de juiste condities te bewaren en te vervoeren. Kom meer te weten over:

  Vaak besteld in de Food transport

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  gelpackstreng-pillowpack-9600g

  Gelpack strengs

  Met gelpackstrengs koel je een hele pallet buitenom op 0 °C tot 8 °C. De gelpack pillowpacks zijn food safe en non toxic. Ze zijn geschikt voor transporten zonder retourstroom, maar kunnen indien ze niet beschadigd zijn opnieuw gebruikt worden.

  pallethoezen_1

  Pallethoezen

  De pallethoezen van uitstekende kwaliteit zijn beschikbaar voor Europallets en Blokpallets. Ze hebben een hoge isolatiecapaciteit en beschermen jouw voedingswaren bovendien tegen licht en extreme temperaturen.

  Menu

  Contact