Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Farmacie en Medisch

Bij het verzenden van medicijnen, andere farmaceutische middelen en medische hulpmiddelen komen verschillende uitdagingen kijken. Om de kwaliteit te waarborgen is het bijvoorbeeld essentieel om de producten en hulpmiddelen op de juiste temperatuur te vervoeren. Omdat medicijnen en medische hulpmiddelen nogal uiteenlopende kenmerken kunnen hebben, verschillen de ideale transportcondities ook per situatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de optimale hulpmiddelen voor geconditioneerd transport.

Geconditioneerde verzendingen op maat

Bij het verzenden van medicijnen, andere farmaceutische middelen en medische hulpmiddelen komen verschillende uitdagingen kijken. Om de kwaliteit te waarborgen is het bijvoorbeeld essentieel om de producten en hulpmiddelen op de juiste temperatuur te vervoeren. Omdat medicijnen en medische hulpmiddelen nogal uiteenlopende kenmerken kunnen hebben, verschillen de ideale transportcondities ook per situatie.

Bij Coolpack hebben we veel ervaring met verschillende transport situaties. Of je jouw goederen nu op 0 tot 8 graden gekoeld wilt houden of op een andere specifieke temperatuurrange. We bieden koel- en vriesoplossingen voor temperaturen tot -21 graden. Dit kunnen we realiseren door het gebruik van Phase Change Material.

Bovendien kun je ook bij ons terecht voor oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesegmenteerde gelpacks om bloedsamples rondom te koelen en gelpacks in door jou gewenste afmetingen. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

PCM voor Medisch transport

 

Medicijnen transport: de GDP-richtsnoeren

Medicijnen transport vraagt om een specifieke behandeling. Het is belangrijk dat je medicijnen geconditioneerd van A naar B verstuurd. De werking van de medicijnen wordt namelijk aangetast wanneer ze onjuist bewaard en vervoerd worden.

Om de medicijn kwaliteit te garanderen zijn voor groothandelaren en fabrikanten van humane geneesmiddelen in Nederland de Goede Distributie Praktijken (GDP) richtsnoeren opgesteld. De temperatuur van de verzending is hierbij van groot belang. In dit artikel leest u hoe u aan de GDP-richtsnoeren kunt voldoen.

Alles over de GDP richtlijnen

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Vaak besteld in de Farmacie en Medisch branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

EPS dozen

Onze EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of bevroren verzenden van medicijnen. De EPS dozen hebben een zeer goede isolatiewaarde, perfecte beschermingen en zijn ook herbruikbaar.

PCM gelpacks

Onze gelpacks met een PCM koelingsoplossing zijn ideaal om medicijnen veilig geconditioneerd wilt vervoeren. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact