Sub branches

Logistiek en export

Wanneer we het hebben over logistieke processen waarbij producten gekoeld of bevroren verzonden moeten worden, hebben we het al gauw over Cold chain transport. En laat dit nou net de expertise van Coolpack zijn. Of het nu gaat om voedsel, farmaceutische producten of bloemen, en of ze nu per boot, vliegtuig of vrachtwagen op hun bestemming komen: wij kunnen je helpen een stabiele, koele temperatuur tijdens transport te waarborgen. Strijd voor jouw kwaliteit! Stel ons gerust al je vragen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Maatwerkoplossingen voor jouw transport uitdaging

Of jouw goederen nu binnen Europa of daarbuiten geëxporteerd moeten worden en of ze nu gekoeld, geconditioneerd of bevroren moeten blijven: bij Coolpack vinden we een passende oplossing. Misschien bestaat deze uit producten binnen ons standaard assortiment, maar de mogelijkheid is er ook zeker om een oplossing op maat voor jouw transport situatie afgestemd op jouw specifieke wensen te ontwikkeling. Dankzij onze productiefaciliteit op locatie kan bijna alles als het gaat om maatvoering, opdruk en temperatuurrange. We denken graag met je mee.

Coolpack biedt totaaloplossingen om een optimale cold chain te borgen. Daar ligt onze kracht. Dit doen we door een op elkaar afgestemd assortiment van verpakkingen, gelpacks, koelelementen, pallethoezen en meer aan te bieden. Wil je een constante temperatuur waarborgen van jouw pakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Producten voor de Logistiek en export branche

Pallethoes

Deze pallethoezen zorgen zowel zonder als in combinatie met gelpack strengen, dat uw producten altijd goed geconditioneerd blijven.

Gelpack pillowpack

De Original Gelpacks van De Ridder Packaging zijn ideaal voor het veilig en geconditioneerd vervoeren van uw producten. De folie en gel die wij gebruiken voor de gelpacks voldoen aan de strengste eisen…

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Kennis bank Logistiek en export branche

Menu

Contact