Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Logistiek en export

Wanneer we het hebben over logistieke processen waarbij producten gekoeld of bevroren verzonden moeten worden, hebben we het al gauw over Cold chain transport. En laat dit nou net de expertise van Coolpack zijn. Of het nu gaat om voedsel, farmaceutische producten of bloemen, en of ze nu per boot, vliegtuig of vrachtwagen op hun bestemming komen: wij kunnen je helpen een stabiele, koele temperatuur tijdens transport te waarborgen. Strijd voor jouw kwaliteit!

Maatwerkoplossingen voor jouw transport uitdaging

Of jouw goederen nu binnen Europa of daarbuiten geëxporteerd moeten worden en of ze nu gekoeld, geconditioneerd of bevroren moeten blijven: bij Coolpack vinden we een passende oplossing. Misschien bestaat deze uit producten binnen ons standaard assortiment, maar de mogelijkheid is er ook zeker om een oplossing op maat voor jouw transport situatie afgestemd op jouw specifieke wensen te ontwikkeling. Dankzij onze productiefaciliteit op locatie kan bijna alles als het gaat om maatvoering, opdruk en temperatuurrange. We denken graag met je mee.

Coolpack biedt totaaloplossingen om een optimale cold chain te borgen. Daar ligt onze kracht. Dit doen we door een op elkaar afgestemd assortiment van verpakkingen, gelpacks, koelelementen, pallethoezen en meer aan te bieden. Wil je een constante temperatuur waarborgen van jouw pakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Vaak besteld in de Logistiek en export branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Pallethoes

Deze pallethoezen zorgen zowel zonder als in combinatie met gelpack strengen, dat uw producten altijd goed geconditioneerd blijven.

Gelpack pillowpack

De Original Gelpacks van De Ridder Packaging zijn ideaal voor het veilig en geconditioneerd vervoeren van uw producten. De folie en gel die wij gebruiken voor de gelpacks voldoen aan de strengste eisen…

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Advies binnen 1 werkdag!

Kennis bank Logistiek en export branche

Menu

Contact