Bestel direct online!

Concentraten vervoeren

Als teler of distributeur van groente en fruit wil je dat jouw producten vers bij de klant aankomen. Wij kennen de risico’s van temperatuurschommelingen, vocht en licht tijdens transport, en helpen je graag met de juiste verpakkingsoplossing om kwaliteit te borgen!

Bekijk andere sub branches

Concentraten in kleine hoeveelheden vervoeren

Rotterdam en Antwerpen zijn belangrijke havens in Europa en spelen dus een cruciale rol in de logistiek en distributie van een grote verscheidenheid aan producten. Een voorbeeld hiervan zijn NFC (not from concentrate) sappen, purees en concentraten. Deze producten worden onder andere gebruikt als grondstof in de voedingsmiddelenindustrie. Uiteindelijk komen deze producten bijvoorbeeld terecht in zoetwaren, voedingsingrediënten (voor bijv. pudding, salades, smoothies, etc), zuivel en bakkerijproducten. In Europa zijn er diverse bedrijven actief in deze markt.


Gebeurt het regelmatig dat jouw klanten eerst de NFC sappen, purees en concentraten willen testen alvorens over te gaan tot bestellen en dienen deze producten gekoeld verzonden te worden? Onze gel packs en koelelementen kunnen dan een goede oplossing bieden. Deze zijn snel in grote en kleine hoeveelheden verkrijgbaar, zijn non toxic en food proof.

Productadvies

Onze klanten in deze specifieke branche gebruiken voor het versturen van samples hoofdzakelijk onze gelpacks of koelelementen, eventueel in combinatie met één van de EPS dozen. Door koelen en isoleren te combineren kunnen de concentraten gedurende langere transporten van maximaal 24 tot 48 uur op de juiste temperatuur blijven.

 

Onze gelpacks en koelelementen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zijn de standaardmaten niet toereikend voor jouw situatie? Dankzij onze eigen productiefaciliteit op locatie kunnen we samen tot een maatwerkoplossing voor jouw specifieke toepassing komen. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de wet stelt en er zijn vele food proof mogelijkheden. 

 

Heb je vragen of zou je graag advies krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Duurzaam gekoeld verzenden: zo doe je dat

  Bij het vervoeren van concentraten is goede koeling belangrijk. Een stabiele temperatuur is cruciaal voor kwaliteitsbehoud en deze kan voor transporten van maximaal 24 tot 48 uur goed gewaarborgd worden middels goed geïsoleerde verpakkingen. Helaas zijn niet alle opties voor isolatie milieubewust. Dit terwijl duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor bedrijven en consumenten. Gelukkig bestaat er een eenvoudige manier om jouw producten duurzaam én gekoeld te verzenden: de EcoCoolBox. Deze heeft bovendien een prettige en  luxe uitstraling. Hoe werkt dit precies? En wat zijn de voordelen ten opzichte van andere verzendmethodes? Lees het in dit artikel en doe er als bedrijf je voordeel mee!

  Vaak besteld in de Food transport

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  gelpack-pillowpack

  Gelpack Original 400g

  Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

  EPS doos 10 liter

  EPS doos 10 liter

  Onze EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of bevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade. Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. Onze EPS dozen hebben een zeer goede isolatiewaarde en zijn ook herbruikbaar.

  Menu

  Contact