Bestel direct online!

Koelelementen

Het koelelement: een klassieker waar we bij Coolpack groot mee geworden zijn. Beschikbaar van 200 gram tot 1500 gram en bij ons op locatie in Assendelft geproduceerd. Perfect voor het gekoeld vervoeren van jouw vis, vlees, maaltijden, groente, fruit, chocola, zuivel, medische hulpmiddelen, boodschappen en meer!

Bekijk sub branches

Coolpack koelelementen: hoge kwaliteit, betrouwbare prestatie

Bij Coolpack staan we garant voor koelelementen die niet lekken tijdens transport en een uitstekende koelprestatie leveren. Al onze koelelementen worden op locatie in Assendelft geproduceerd. Elementen kunnen gevuld worden met water, gel of een PCM. Deze koelvullingen hebben elk een eigen specifiek eutectisch smeltpunt van -65º C of tot +89º C. 

 

Duurzame alternatieven

Wanneer je over retourstromen beschikt, zijn de herbruikbare koelelementen een stuk duurzamere keuze dan de gelpacks voor eenmalig gebruik. Het hard plastic materiaal waarvan de koelelementen gemaakt zijn, is standaard HDPE (High Density Polyethyleen): sterk, lang herbruikbaar en 100% recyclebaar. Maar we bieden nog duurzamere alternatieven:

 • rHDPE: Dit materiaal is gerecycled en bestaat voor ten minste 90% uit regranulaat. Na gebruik ook weer volledig recyclebaar.
 • Biobased: Dit is een bioplastic met als grondstof hernieuwbare bronnen (suikerriet) in plaats van virgin grondstoffen (olie). Na gebruik ook weer volledig recyclebaar en mogelijk om in lijn met food safety voorschriften te produceren.

Voor beide alternatieven gelden minimumaantallen. Neem contact met ons op voor een offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

 

Recycle-instructies

Je kunt onze vormvaste koelelementen heel vaak hergebruiken. Heeft jouw koelelement het einde van de levensduur bereikt? Ontdooi deze, doe de vulling bij het restafval en recycle de buitenfles bij het plastic afval. Deze is gemaakt van HDPE en is dus volledig recyclebaar. Dat geldt ook voor de duurzame alternatieven van rHDPE en hernieuwbaar HDPE.

 

Jouw koelelement personaliseren

Je kunt de koelelementen op verschillende manieren laten personaliseren. Van het toevoegen van een etiket (kleine hoeveelheden) tot het uitsparen van jouw logo in de matrijs (vanaf 10.000 stuks). Ook kunnen ze per gewenst aantal worden verpakt en in een display worden geleverd. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

 

Koelelementen van Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport.


  Producten in deze categorie

  Onze producten in de categorie Farmacie en Medisch

  Element PCM +22 °C 1.400 ml

  8 300 x 200 x 33 mm Prijs per stuk:  11,02
  Verpakking: doos Kleur: transparant
  vanaf  0,00
  Meer informatie

   88,14

  Element 0 °C 200 gram blauw

  60 165 x 75 x 20 mm Prijs per stuk:  0,84
  Verpakking: doos Kleur: blauw Gewicht: 200 g
  vanaf  0,75
  Meer informatie

   50,30 excl. btw

  Element 0 °C 400 gram blauw

  36 175 x 90 x 30 mm Prijs per stuk:  1,00
  Verpakking: doos Kleur: blauw Gewicht: 400 g
  vanaf  0,98
  Meer informatie

   35,85 excl. btw

  Element 0 °C 1.100 gram

  15 230 x 175 x 35 mm Prijs per stuk:  4,00
  Verpakking: doos Food proof, Non toxic Kleur: transparant Gewicht: 1100 g
  vanaf  4,00
  Meer informatie

   60,00 excl. btw

  Menu

  Contact