Bestel direct online!

Supermarkten

Boodschappenservices genieten een groeiende populariteit. Consumenten hoeven zelf de supermarkt niet meer door of zware boodschappen de trap op te tillen: supermarkten bezorgen tot aan de voordeur. Echter, wanneer voedingsmiddelen een tijdje onderweg zijn terwijl ze normaal in de koeling liggen gaat de kwaliteit achteruit. Om niet afhankelijk te zijn van koelbusjes worden koelelementen in combinatie met geïsoleerde verpakkingen veelvuldig gebruikt door supermarkten.

Bekijk andere sub branches

Duurzame oplossing: de EPP koelbox met koelelementen

De EPP doos is een isolerende koelbox gemaakt van Expanded Poly Propyleen: een 100% recyclebaar materiaal. Het materiaal heeft een hoge isolatiewaarde, is licht in gewicht en is enorm sterk. Daarmee is een lange levensduur gegarandeerd. Bovendien zijn EPP dozen praktisch in gebruik: ze zijn makkelijk stapelbaar, licht om te verplaatsen en eenvoudig te reinigen en ontsmetten. Handvatten en stickervelden zijn ook kenmerkend voor de doos.

 

Hoe je de EPP koelbox met koelelementen concreet in gebruik neemt? Je koelt de bijpassende koelplaten vooraf tot een door jou gewenste temperatuur. Hiermee bedek je de wanden en onderkant van de koelbox, en na het plaatsen van de producten ook de bovenzijde. Nu kun je jouw versproducten gekoeld of bevroren vervoeren, bijvoorbeeld bij transporten van maximaal 24 uur.

Gekoeld of bevroren verzenden? Advies op maat

Sommige producten moeten diepgevroren blijven om kwaliteit te behouden, andere producten moeten gekoeld op 2 tot 8 graden bewaard en vervoerd worden tot consumptie. Bij Coolpack bieden we veel mogelijkheden in het koelen naar specifieke temperatuurranges. Zo halen we dankzij ons innovatie Phase Change Material ranges tot -21 graden Celsius. Aan jou om de elementen voor gebruik in te vriezen.

 

Bij Coolpack is onze productiefaciliteit op locatie, waarmee we de nodige flexibiliteit hebben om oplossingen voor jou op maat te creëren. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan even deze pagina. Voor advies kun je altijd contact met ons opnemen. Weet je al naar welke oplossing je op zoek bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door jou gewenste producten.

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Retail.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Bestellingen gekoeld verzenden

  We bestellen steeds meer eten en drinken online en geven hier ook steeds meer geld aan uit. De groeiende behoefte van de Nederlandse moderne consument aan bestelgemak en service brengt nieuwe kansen met zich mee voor jou als ondernemer. Of je nou onderdeel bent van een supermarktketen die boodschappen bezorgd, restauranteigenaar bent die nu ook maaltijden wil gaan thuisbezorgen of boer bent die graag direct aan de eindgebruiker wil gaan leveren: de kansen binnen online food e-commerce liggen nu voor het oprapen. Maar hoe zorg je dat jouw producten jouw klanten vers bereiden? Dat lees je in dit artikel.

  Vaak besteld in de Retail

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  eppkoelbox

  EPP

  Speciaal bewerkte binnenzijde t.b.v. hygiëne en makkelijke reiniging. Optioneel met sleuven t.b.v. compartimentering. De box is voorzien van handgrepen en makkelijk stapelbaar.

  koelplaat-combi

  Koelplaten

  Coolpack’s eigen geproduceerde eutectische gastronorm koelplaten of vriesplaten zijn te verkrijgen van 0ºC tot -21ºC. De koelplaten zijn perfect geschikt voor in de koelboxen of koelcontainers.

  Menu

  Contact