Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Food transport

Food transport branche

Horeca gekoeld transport

Binnen de horeca worden veel voedingswaren en dranken gebruikt met specifieke bewaar-condities, zoals een bepaalde temperatuur. Voor cateraars bieden we koelplaten in gastronorm die precies onder gastronormbakken passen en na invriezen jouw producten lange tijd energie-onafhankelijk gekoeld of bevroren houden. Ook maken horecaondernemers dankbaar gebruik van Coolpack’s koel- en vriesplaten voor het gekoeld en bevroren transport van voeding en dranken.

IJskoude gerechten serveren? Phase Change Material maakt het mogelijk

De koelplaten koelen jouw gerechten standaard op 0 tot 8 graden Celsius. Voor een optimaal koelresultaat vries je de koelplaten vooraf in op -18 graden. Wil je je gerechten kouder opdienen? Dat kan! Door de koelplaten te vullen met het zogenoemde Phase Change Material kun je een temperatuur van tot -21 graden Celsius bereiken. Ideaal wanneer je met de ijscowagen op pad gaat. Maar ook temperatuurranges tussen de 0 en -21 graden zijn mogelijk.

Maatwerkoplossingen voor de horeca

Nadat je gerechten met zorg en liefde hebt klaargemaakt, wil je bij het opdienen natuurlijk niet inleveren op smaak en uitstraling. Door de gerechten op de juiste temperatuur te bewaren, houd je ze langer vers. Heb je geen elektriciteit op locatie of wil je flexibel zijn? Dan zijn koel- en vriesplaten een ideaal hulpmiddel om gerechten op temperatuur te houden. Bij Coolpack vind je een breed assortiment aan koelplaten die lang meegaan en goed te vervoeren zijn. Bovendien zijn er dankzij onze productiefaciliteit op locatie vele maatwerkmogelijkheden. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de wet stelt.

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Horeca branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Koelplaat met handvat

Deze koelplaten passen perfect tegen de wanden van een isolerende EPP koelbox en houden jouw ingrediënten tijdens transport op een temperatuur tussen de 0 en 8 graden Celsius. Ze zijn sterk, herbruikbaar en food safe.

Koelplaat Gastronorm

Deze koelplaat past precies onder jouw gastronorm bakken en is ook in 1/2 gastronorm verkrijgbaar. Wil je producten bevroren of juist op een + temperatuur bewaren? Neem contact met ons op: we kunnen de koelplaten afvullen op bijna iedere temperatuur!

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact