Overige sub branches

Food

Food branche

Patisserie

Lekkernijen gekoeld verzenden met gelpacks

Onze klanten in de patisserie branche kiezen vaak voor het versturen van hun producten met onze gelpacks. Deze houden de lekkernijen koel op een temperatuur van 2 tot 8 graden, of op een andere door jou gewenste temperatuur. Vaak worden deze gelpacks (koelmiddelen) gecombineerd met een EPS doos of EcoCoolbox. Zo blijft de temperatuur lang stabiel en laag, en zijn jouw producten goed beschermd tijdens transport.

Gevalideerde standaard oplossingen en maatwerk mogelijkheden

Onze gelpacks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen zelfs op maat voor jouw situatie geproduceerd worden. Productie gebeurt bij ons op locatie, waardoor we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Bovendien kunnen we zo streng toezien op de kwaliteit. Alle gelpacks voldoen aan de eisen die de wet stelt en zijn non toxic.

Naast maatwerkoplossingen bieden we ook een aantal vooraf gevalideerde oplossingen die succesvol zijn gebleken bij het versturen van levensmiddelen bij een temperatuur onder de 5 °C. Bij deze oplossingen, getest bij zowel zomerse als winterse omstandigheden, is gebruik gemaakt van EPS dozen in combinatie met een aantal specifieke gelpacks.

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie? Neem dan zeker even contact met ons op via onderstaande button. We denken graag met je mee.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Food branche

Gelpack Original

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

EPS dozen

Onze EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of bevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade. Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. Onze EPS dozen hebben een zeer goede isolatiewaarde en zijn ook herbruikbaar.

Menu

Contact