Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Overige sub branches

Logistiek en export

Logistiek en export branche

Overige export

Alles wat je beschermd, geconditioneerd, gekoeld of bevroren wilt exporteren heeft een passende verpakking en goede hoeveelheid koel- of vries middelen nodig. Veel van onze oplossingen worden in de exportbranche gebruikt: je vindt onze gelpacks, koelelementen, EPS en EPP dozen over de hele wereld! Met onze ruime expertise hebben wij altijd een passende oplossing voor jouw transport! Meer weten? Ons team vertelt je er graag alles over.

Pallethoezen voor een langdurige stabiele temperatuur

Of je exporteert per vliegtuig, schip of vrachtwagen, bij Coolpack helpen we je een goede cold chain neer te zetten. Goederen leggen vaak een hele reis af en worden niet zelden van het ene naar het andere vervoersmiddel overgebracht. Om gedurende de gehele reis jouw goederen zo goed mogelijk tegen invloeden van buitenaf te beschermen, helpen isolerende verpakkingen.
Dat kan bijvoorbeeld al een EPS doos, EPP doos of EcoCoolBox zijn, waarin producten lange tijd op temperatuur blijven. Maar wanneer je hele pallets met bijvoorbeeld fruitbakjes vervoert, is het praktisch om de gehele pallet in één keer te isoleren. Hiervoor bieden we pallethoezen aan van isolerend en reflecterend materiaal. Deze zijn geschikt voor blokpallet en europallets. Testresultaten laten zien dat de temperatuur van jouw zending gedurende een lange reis met vrachtwagen en vliegtuig in zonnige klimaten nog steeds stabiel blijft.

Maatwerkoplossingen voor export

Naast een uitgebreid standaard assortiment, biedt Coolpack ook maatwerkoplossingen, zodat jouw goederen onder alle denkbare omstandigheden met goede kwaliteit op hun bestemming aankomen. Export in Europa vraagt tenslotte om andere koelhoudende producten dan export naar China of Amerika. Bovendien is het mogelijk jouw producten te personaliseren door bijvoorbeeld een logo op de gelpacks te laten drukken. Zo weten ontvangers over de hele wereld straks jouw naam!

Dankzij de eigen productiefaciliteiten op locatie, kunnen er oplossingen op maat worden geleverd, die specifiek voor jouw toepassing zijn ontworpen. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. De Original gelpacks zijn non toxic en food proof.

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Overige export branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Gelpack Original 200g

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Pallethoezen

Deze pallethoezen zorgen zowel zonder als in combinatie met gelpack strengen, dat uw producten altijd goed geconditioneerd blijven.

Advies binnen 1 werkdag!

Andere subbranches van Logistiek en export

Kennis bank Logistiek en export branche

Menu

Contact