Bestel direct online!

Klinisch testen

Materialen voor klinisch geneesmiddelenonderzoek en vaccins moeten ongeacht externe condities binnen specifieke temperatuurranges bewaard worden, ook tijdens transport. Met name de bewaartemperatuur is belangrijk voor kwaliteitsbehoud. Verpakkingsspecialist Coolpack kan koelmiddelen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de gevraagde verpakking.

Bekijk andere sub branches

Bloedsamples gekoeld verzenden: zo doe je dat

Bloedonderzoek is, op z’n Engels gezegd, bloody important. Hier komt dan ook veel bij kijken. Neem alleen al de logistiek. Hoe vervoer je het bloedbuisje van het ziekenhuis naar het laboratorium? Of beter gezegd: hoe houd je tijdens het vervoer dit bloedbuisje in optimale conditie? De huidige manier van werken is meestal verre van ideaal. Voor geconditioneerd vervoer zijn ziekenhuizen of laboratoria afhankelijk van externe partijen. Dit is een tijdrovend en kostbaar proces. Gelukkig kan dit sneller én goedkoper! Lees in dit artikel over de simpele oplossing voor gekoeld transport van bloed.

Advies op maat

Bij Coolpack hebben we veel ervaring met verschillende transport situaties. Of je jouw goederen nu op 0 tot 8 graden gekoeld wilt houden of op een andere specifieke temperatuurrange. We bieden koel- en vriesoplossingen voor temperaturen tot -21 graden. Dit kunnen we realiseren door het gebruik van Phase Change Material.

Bovendien kun je ook bij ons terecht voor oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesegmenteerde gelpacks om bloedsamples rondom te koelen en gelpacks in door jou gewenste afmetingen. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport voor de Farmacie en Medische branche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Whitepaper: Zo komen temperatuurgevoelige medische middelen in optimale conditie op hun bestemming aan

  Medische hulpmiddelen zijn van levensbelang. Bijvoorbeeld de materialen die gebruikt worden voor het uitvoeren van klinische testen, maar ook vaccins. Deze moeten veelal gekoeld opgeslagen en verzonden worden. Zo krijgen schadelijke bacteriën geen kans en lever je niet in op kwaliteit. Kom in dit whitepaper meer te weten over:

  Vaak besteld in de Farmacie en Medisch

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  Gelpack pillowpack

  Original Gelpack 400g

  Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

  Menu

  Contact