Overige sub branches

Farmacie en Medisch

Farmacie en Medisch branche

Klinisch testen

Bloedsamples gekoeld verzenden: zo doe je dat

Bloedonderzoek is, op z’n Engels gezegd, bloody important. Hier komt dan ook veel bij kijken. Neem alleen al de logistiek. Hoe vervoer je het bloedbuisje van het ziekenhuis naar het laboratorium? Of beter gezegd: hoe houd je tijdens het vervoer dit bloedbuisje in optimale conditie? De huidige manier van werken is meestal verre van ideaal. Voor geconditioneerd vervoer zijn ziekenhuizen of laboratoria afhankelijk van externe partijen. Dit is een tijdrovend en kostbaar proces. Gelukkig kan dit sneller én goedkoper! Lees in dit artikel over de simpele oplossing voor gekoeld transport van bloed.

Advies op maat

Bij Coolpack hebben we veel ervaring met verschillende transport situaties. Of je jouw goederen nu op 0 tot 8 graden gekoeld wilt houden of op een andere specifieke temperatuurrange. We bieden koel- en vriesoplossingen voor temperaturen tot -21 graden. Dit kunnen we realiseren door het gebruik van Phase Change Material.

Bovendien kun je ook bij ons terecht voor oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesegmenteerde gelpacks om bloedsamples rondom te koelen en gelpacks in door jou gewenste afmetingen. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Farmacie en Medisch branche

Original gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres.

test

test

Menu

Contact