Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Food transport

Of je nu boer, fabrikant, winkelier, slager, visser, cateraar of magazijnhouder bent, wanneer er voedingsmiddelen gekoeld of bevroren verzonden moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Externe invloeden tijdens transport, zoals hoge temperatuur, vocht en te veel licht, zijn een belangrijke oorzaak van bederf en uitval van voedselproducten. Voorkom uitval met beschermende koel- en vriesverpakkingen van Coolpack. Vele jaren ervaring en verschillende ontwikkeltrajecten met klanten maken Coolpack expert op gebied van gekoeld of bevroren verzenden van foodproducten, zoals zacht fruit, vis, vlees, kaas, chocola, bereide maaltijden, groente en banket.

Gekoeld transport oplossingen voor voedselwaren

Voedselwaren produceren is een vak apart, maar het goed opslaan en vervoeren is minstens zo belangrijk om een eindproduct van goede kwaliteit te serveren. Bij Coolpack voorzien we een breed scala aan klanten in oplossingen voor gekoeld en bevroren verzenden van voedselwaren.

Zo bieden we gelpacks die jouw producten lang op een temperatuur tussen 0 °C tot 8 °C houden, maar ook super gelpacks op een temperatuur van -21 °C voor diepvriestransport. Om producten extra lang op de gewenste temperatuur te houden, raden we naast gelpacks een goed isolerende verpakkingsdoos, zoals de EPS doos of EcoCoolBox, aan.

Bijvoorbeeld voor webshops, supermarkten, vis- en vleesverwerkers, maaltijdbereiders en fruittelers. Om een hele pallet met zacht fruit of ander kwetsbaar voedsel tijdens meerdaagse transporten naar het buitenland te beschermen, gebruiken onze klanten gelpackstrengs in combinatie met pallethoezen. Zo wordt uitval voorkomen en blijft de kwaliteit van voedselwaren goed.

Werk je met retourstromen en komt de verpakking ook weer bij je terug? Dan raden we herbruikbare EPP koelboxen in combinatie met koel- of vriesplaten aan. Deze kun je steeds weer opnieuw invriezen en gebruiken.

Neem gauw een kijkje op onze specifieke sectorpagina’s en schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Vaak besteld in de Food transport branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Gelpack pillowpack 400 gram

Food safe, non toxic disposable gelpacks die jouw voedselwaren lang gekoeld houden op 0 °C tot 8 °C. Maatwerk en persoonlijke bedrukking zijn mogelijk!

EPS dozen

Onze EPS, Tempex of piepschuim witte koelboxen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of diepgevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF-producten of chocolade.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact