Sub branches

Food

Of je nu boer, fabrikant, winkelier of magazijnhouder bent, wanneer er voedingsmiddelen gekoeld of bevroren verzonden moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. In veel gevallen wordt er gekozen voor goed geïsoleerde koelverpakkingen, welke altijd een combinatie zijn van koelmiddelen of vries middelen en een isolatieverpakking. Vragen over de mogelijkheden voor jouw transport uitdaging? Wij denken graag met je mee!

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Om Food producten bevroren of gekoeld te verzenden, wordt er vaak gekozen voor gekoelde en bevroren transportfaciliteiten. Misschien denk je hierbij meteen aan een koel- of vriesbusje, maar in veel gevallen blijkt dit niet de ideale uitkomst of niet nodig. Naast dat je een stukje flexibiliteit verliest wanneer je het busje vooraf moet reserveren of van beschikbaarheid afhankelijk bent, is dit ook niet de meest duurzame oplossing. Er wordt namelijk al snel veel energie en capaciteit verspild wanneer je de ruimte in het busje niet optimaal kunt benutten. Bijvoorbeeld wanneer het niveau van jouw uit te leveren bestellingen onvoorspelbaar en onregelmatig is: hierdoor blijft kostbare ruimte onbenut.

Om deze reden wordt er vaak gekozen voor goed geïsoleerde koelverpakkingen. Dit heeft als voordeel dat u tijdens transport geen elektriciteit nodig heeft (je koelt de koelelementen namelijk voor het transport al naar de gewenste temperatuur) en dat je jouw food producten in een door jou gewenst transportmiddel kunt vervoeren. Het is hiermee vaak een duurzamere oplossing voor gekoeld en bevroren transport van food producten. We vertellen je graag meer informatie die relevant is voor jouw bedrijf. Neem een kijkje bij de verschillende subbranche-pagina’s.

Wil je meer informatie, heb je vragen of zou je graag advies op maat krijgen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen! We helpen je graag.

Producten voor de Food branche

Gelpack No sweat 400g

Voor het verzenden van producten die vocht- en temperatuurgevoelig zijn, zijn No Sweat Gelpacks de ideale oplossing. Dit gelpack is ontworpen om oppervlaktecondensatie tot een minimum te beperken.

EPS dozen

Onze EPS, Tempex of piepschuim witte koelboxen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of diepgevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF-producten of chocolade.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Menu

Contact