Bestel direct online!

Food transport

Of je nu boer, fabrikant, winkelier, slager, visser, cateraar of magazijnhouder bent, wanneer er voedingsmiddelen gekoeld of bevroren verzonden moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Externe invloeden tijdens transport, zoals hoge temperatuur, vocht en te veel licht, zijn een belangrijke oorzaak van bederf en uitval van voedselproducten. Voorkom uitval met beschermende koel- en vriesverpakkingen van Coolpack. Vele jaren ervaring en verschillende ontwikkeltrajecten met klanten maken Coolpack expert op gebied van gekoeld of bevroren verzenden van foodproducten, zoals zacht fruit, vis, vlees, kaas, chocola, bereide maaltijden, groente en banket.
Bekijk sub branches

Geconditioneerde verzendingen op maat

Voedselwaren produceren is een vak apart, maar het goed opslaan en vervoeren is minstens zo belangrijk om een eindproduct van goede kwaliteit te serveren. Bij Coolpack voorzien we een breed scala aan klanten in oplossingen voor gekoeld en bevroren verzenden van voedselwaren.

Zo bieden we gelpacks die jouw producten lang op een temperatuur tussen 0 °C tot 8 °C houden, maar ook PCM packs op een temperatuur van -16 ° of -21 °C voor diepvriestransport. Om producten extra lang op de gewenste temperatuur te houden, raden we naast gelpacks een goed isolerende verpakkingsdoos, zoals de EPS doos of EcoCoolBox, aan.

Bijvoorbeeld voor webshops, supermarkten, vis- en vleesverwerkers, maaltijdbereiders en fruittelers. Om een hele pallet met zacht fruit of ander kwetsbaar voedsel tijdens meerdaagse transporten naar het buitenland te beschermen, gebruiken onze klanten gelpackstrengen in combinatie met pallethoezen. Zo wordt uitval voorkomen en blijft de kwaliteit van voedselwaren goed.

Werk je met retourstromen en komt de verpakking ook weer bij je terug? Dan raden we herbruikbare EPP koelboxen in combinatie met koel- of vriesplaten aan. Deze kun je steeds weer opnieuw invriezen en gebruiken.

Neem gauw een kijkje op onze specifieke sectorpagina’s en schroom niet om bij vragen contact met ons op te nemen!

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Bij Coolpack hebben we de kennis en ervaring om het volgende te realiseren:

  Minimaliseer uitval tijdens transport en reduceer claims

  Vaak besteld in de Food transport

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  Gelpack pillowpack 400 gram

  Gelpack pillowpack 400 gram

  Food safe, non toxic disposable gelpacks die jouw voedselwaren lang gekoeld houden op 0 °C tot 8 °C. Maatwerk en persoonlijke bedrukking zijn mogelijk!

  eps-box

  EPS dozen

  Onze EPS, Tempex of piepschuim witte koelboxen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of diepgevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF-producten of chocolade.

  Menu

  Contact