Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Overige sub branches

Logistiek en export

Logistiek en export branche

Bloemen export

Nederlandse snijbloemen zijn wereldberoemd en worden dan ook wereldwijd verstuurd. De consument wil bloemen die vers zijn en waar ze nog lang van kunnen genieten. Dagenlang vervoer mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van de bloemen. Coolpack heeft passende oplossingen die de bloemen koel houdt terwijl condens tijdens het transport wordt opgevangen zodat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de bloemen. Wij helpen je graag met de juiste koel verpakkingsoplossing om jouw bloemen in topconditie af te leveren!

Koelen en absorberen

Onze klanten in de bloemenbranche kiezen doorgaans voor de Original gelpacks van 200 gram, omdat deze de juiste koelcapaciteit bieden voor snijbloemen. Deze worden vaak in combinatie met absorptiematten gebruikt, om condens dat tijdens transport vrijkomt direct op te vangen. U kunt ook kiezen voor No sweat gelpacks. Deze zijn voorziet van een non-woven absorberende buitenlaag, waardoor uw bloemen droog blijven tijdens transport.

Maatwerkoplossingen voor bloementransport

Niet alleen het kweken, opslaan en verhandelen van snijbloemen is een specialisme. Het vervoeren ervan is dat ook. Snijbloemen vragen om een unieke aanpak. Verschillende externe factoren zijn bepalend voor de optimale transportcondities. Coolpack biedt maatwerkoplossingen, zodat jouw snijbloemen onder alle denkbare omstandigheden met goede kwaliteit op hun bestemming aankomen. Denk bijvoorbeeld aan gelpacks op maat of met jouw logo erop.

Dankzij de eigen productiefaciliteiten op locatie, kunnen er oplossingen op maat worden geleverd, die specifiek voor jouw toepassing zijn ontworpen. De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. De Original gelpacks zijn non toxic en food proof.

Heb je vragen, wil je een bestelling plaatsen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Bloemen export branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Gelpack Original 200g

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Advies binnen 1 werkdag!

Andere subbranches van Logistiek en export

Kennis bank Logistiek en export branche

Menu

Contact