Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Worldwide

Over coolpack

Over Coolpack

Coolpack is Nederlands’ grootste producent en leverancier van koelelementen en producent van gelpacks, foampacks, spongepacks, koelplaten, ijsplaten, vriesplaten en koelverpakkingen. Al ruim 50 jaren zetten we onze expertise in voor gekoeld transport. Onder andere supermarkten en bedrijven in de farmacie, vis, groente, voeding, kaas en chocolade, horeca, webshops en gerenommeerde bedrijven maken gebruik van onze koelmiddelen.

Sinds 2018 is Coolpack onderdeel van De Ridder BV, waarmee er veel kennis en ervaring bij elkaar kwam. Bovendien zijn we ook onderdeel van Bunzl, een internationaal beursgenoteerd handelsbedrijf dat zich met name richt op het leveren van verbruiksartikelen aan bedrijven.

Producent

Coolpack is producent van koelelementen, gelpacks, koelplaten, spongepacks en foampacks. Naast ons assortiment aan koelproducten die in onze eigen productiefaciliteit te Assendelft worden geproduceerd, bieden we ook verpakkingsoplossingen aan. In Europa zijn we de grootste totaalleverancier en één van de weinige partijen die door productontwikkeling en maatwerk de volledige markt kunnen bedienen.

Oplossingsgericht

Coolpack heeft ruim 20 jaar ervaring in het bieden van koeloplossingen aan haar klanten. Omdat we kennis hebben van het gehele cold chain proces kunnen we pijnpunten snel boven tafel krijgen zodat we – samen met jou – kunnen toewerken naar een geschikte oplossing voor jullie logistieke uitdaging. Zo hoef je als klant niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden!

Betrouwbaar

Coolpack hanteert snelle levertijden, hoge kwaliteitseisen en gaat net dat stapje verder om jou te voorzien van goede service. Wereldwijd worden onze koelmiddelen en -verpakkingen gebruikt binnen de farmaceutische industrie, vis- en versbranche, door retailers en groothandels. We vinden het belangrijk om te worden gezien als betrouwbare partner.

Kwaliteitsgarantie en procesoptimalisaties

We zien er streng op toe dat onze initiatieven om bij te dragen aan de maatschappij niet ten koste gaan van de service aan onze klanten. Sterker nog, de innovaties op het gebied van duurzaamheid bieden mooie kansen om de productkwaliteit en productieprocessen verder te optimaliseren. Wij zetten ons dagelijks in voor het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste service. Al sinds 2008 dragen wij met trots onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement, en hier is in 2021 de ISO 14001 certificering aan toegevoegd. ISO 9001 certificering.

Ons team

Teamleider Productie

Alexander van Veldhuisen

Elke dag is een uitdaging en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik doe alles om het te laten draaien, van mensen aansturen en kwaliteit checken tot de planning bewaken.
“Ik heb drie honden waar ik gek op ben: een Ierse Wolfshond, een Oud-Amerikaanse pitbulterriër en een Jack Russel, de enige dame in het gezelschap en dus ook de baas 😉. Verder ga ik graag aan de slag in het huis en in de tuin.”
Arno Zomer
Commercieel Manager

Arno Zomer

Ik ga voor het ontwikkelen van de organisatie én de mensen. Ik zet me dagelijks in voor het creëren van draagvlak voor strategische beslissingen en neerzetten van mooie resultaten.
“In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin (lieve vrouw en drie zoons) in de weer, trouwe supporter van IJsselmeervogels en interesse voor geldzaken, economie en investeren.”
Rick Huissen
Sales

Rick Huissen

Al 8 jaar help ik onze klanten in food, farma en logistiek om de juiste cold chain oplossing te vinden. Vanaf niets een complete oplossing neerzetten voor onze klant: daar krijg ik heel veel energie van!
“Ik hou van fietsen en vind ook talen ontzettend leuk: ook in het Duits, Engels en Spaans kan ik met je meedenken.”
Lex Appel Coolpack
Manager Kwaliteit en Techniek

Lex Appel

Zo’n 8 jaar geleden startte ik als Productiemanager bij Coolpack, vanuit waar ik naar mijn huidige rol gegroeid ben. Ik ben best een techneut. En wat geniet ik ervan om met ons fantastische, diverse team samen te werken!
Teamlid Sales Stefana
Commercieel medewerker

Stefana de Leeuw

Het allerbelangrijkste vind ik onze klanten van A tot Z helpen. Mijn doel is om goede service te verlenen zodat de klant goed geholpen is!
Bart Kroes
Teamlead Sales

Bart Kroes

Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing voor hun temperatuur gecontroleerde vraagstuk vind ik het leukste wat er is! Daarnaast vind ik het belangrijk dat al onze relaties tevreden zijn over onze kwaliteit en service en daar zetten wij ons met het commercieel team van Coolpack hard voor in!
“Naast de werkzaamheden bij Coolpack vind ik het heerlijk om buiten te zijn in de duinen en tijd door te brengen met mijn familie in het zonnetje.”

Duurzaamheid Coolpack en MVO

Bij Coolpack zijn we ons als internationaal leverancier bewust van onze verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij en zuinig om te gaan met grondstoffen uit de aarde. Zowel op het gebied van duurzaamheid als op het gebied van de samenleving als sociaal orgaan.

 

Dit vertaalt zich naar verschillende initiatieven en activiteiten. Bovendien wegen we binnen alle bedrijfsbeslissingen het belang van de klant, milieu en maatschappij en onszelf als bedrijf af. Zo realiseren we een gebalanceerde bedrijfsvoering en dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. We vertellen je er graag meer over!

2

Awards

Onze EcoCoolBox werd bekroond met twee packaging awards!

6

Pijlers

Ons Believe beleid steunt op zes belangrijke uitgangspunten

45+

Collega’s

Samen realiseren we jouw koeloplossingen

Wilt u gekoeld of geconditioneerd verzenden?

Coolpack biedt totaaloplossingen aan voor het gekoeld en geconditioneerd verzenden. Naast de bij ons op locatie geproduceerde koelelementen, gelpacks, foampacks en spongepacks, vindt u in ons assortiment ook verschillende koelverpakkingen. Want goed gekoeld verzenden is altijd een samenspel tussen koelmiddelen toevoegen en isoleren.

Populaire koelverpakkingen zijn de EPS dozen, ook wel tempex dozen. Deze witte koeldozen van piepschuim zijn licht in gewicht, hebben een hoge isolatiewaarde en beschermen jouw producten goed. Ze zijn herbruikbaar, maar wanneer je de isolatiedoos op de lange termijn wilt gebruiken kunnen de stevige EPP dozen ook interessant zijn.

Milieubewuste verzendverpakkingen winnen steeds meer terrein: steeds vaker genieten verpakkingen met een kleine impact om mens en milieu de voorkeur. Een mooie ontwikkeling om te zien, en daarom bieden wij vol trots de EcoCoolBox aan: een ecologische isolerende verzenddoos welke volledig van karton en papiervezels gemaakt is. De eindgebruiker kan de doos na gebruik dus gewoon bij het oud papier doen. Het is niet voor niets dat deze innovatieve isolerende doos van monomateriaal in 2020 een NL Packaging Award op haar naam schreef.

Wij zijn partner van Food Commerce

Food Commerce is een online adviesplatform gericht op voedselproducenten en -bereiders die willen groeien met food e-commerce. Het direct beleveren van de consument neemt namelijk toe in populariteit en brengt veel voordelen met zich mee, maar ook uitdagingen op gebied van logistiek, klantrelaties en marketing.

Coolpack is, net als Bistroo en LeadLogic, trotse partner van Food Commerce. Samen voorzien we u graag in passend advies voor uw uitdaging binnen de online food e-commerce. Want dit gaat zoveel verder dan alleen een websites en marketing.

Coolpack is, net als Bistroo en LeadLogic, trotse partner van Food Commerce. Samen voorzien we u graag in passend advies voor uw uitdaging binnen de online food e-commerce. Want dit gaat zoveel verder dan alleen een website

Menu

Contact