Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Retail

Retail branche

Warenwinkel

Onze koelelementen en displays met koelelementen worden vaak via winkels aan particulieren verkocht. Particulieren gebruiken de koelelementen voornamelijk bij een dagje naar het strand, voor bij de picknick, of om op vakantie naar de camping mee te nemen. Zo zijn koeloplossingen voor iedereen beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Personaliseer de koelelementen

Onze klanten in deze specifieke branche kiezen vaak voor onze standaard koelelementen, sets van gebundelde koelelementen en fraaie displays voor koelelementen. Daarnaast kunnen we ook in samenwerking een gepersonaliseerd koelelement te ontwikkelen, bijvoorbeeld met een sticker of gravure in het element.
De producten van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit, en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Al onze koelelementen zijn non toxic en food proof. Meer weten over de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Vormvaste koelelementen: welke past het beste bij mij?

Om bepaalde producten in optimale conditie op de bestemming aan te laten komen is gekoeld transport cruciaal. Een van de manieren om uw goederen gekoeld te verzenden is met behulp van vormvaste koelelementen. Vormvaste koelelementen vind je bij Coolpack in allerlei soorten en maten. Door dit brede aanbod kan het lastig zijn om te bepalen welk vormvast koelelement het meest geschikt is voor jouw toepassing. Wij vertellen je daarom meer over de verschillende typen en toepassingen van de koelelementen.

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Warenwinkel branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Koelelementen

Het voordeel van het traditionele koelelement is dat u ze kunt hergebruiken en zeer sterk zijn. Wij garanderen u dat de koelelementen die gevuld zijn met een foodproof gel en niet lekken tijdens transport.

Koelplaten

Coolpack's eigen geproduceerde eutectische gastronorm koelplaten of vriesplaten zijn te verkrijgen van 0ºC tot -21ºC. De koelplaten zijn perfect geschikt voor in de koelboxen of koelcontainers.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact