Bestel direct online!

Insecten en wormen

Binnen het koeltransport komen we naast producten ook in aanraking met het vervoer van levende insecten en wormen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt als aas of ter bestrijding van plagen. Om ze gezond en levend te vervoeren is de juiste temperatuur tijdens transport van belang. Koelmiddelen en isolatieverpakkingen helpen je hierbij. Bij Coolpack hebben we een breed assortiment met oplossingen voor jouw bedrijf!

Bekijk andere sub branches

In Europa zijn er diverse vooraanstaande bedrijven die zich dagelijks bezighouden met het op de markt brengen van zogenaamde nematoden (aaltjes). Nematoden worden voornamelijk gebruikt bij het bestrijden van bodemplagen. Nematoden kunnen het beste bewaard en vervoerd worden bij een temperatuur tussen de 2°C en 7°C, dit omdat de nematoden bij bevriezing sterven.

 

Hiernaast speelt Nederland ook een belangrijke rol bij de export van vis- en zeewormen welke wereldwijd gebruikt worden als aas voor baars en grotere vissen. Deze levende wormen worden veelal gekoeld verzonden en verpakt in een EPS doos in combinatie met gel packs.

Waarom kiezen voor Coolpack?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Biotechnologie en Bloemen branche.


  Van vraagstuk tot koeloplossing op maat

  Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
  1

  Probleem

  2

  Partner

  3

  Oplossing

  4

  Test product

  5

  Massaproductie

  6

  Transport

  7

  Eindgebruiker

  Productadvies voor het vervoeren van insecten en wormen

  Vaak besteld in de Biotechnologie en Bloemen

  Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
  Gelpack pillowpack

  Gelpack Original 400g

  Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

  EPS doos 10 liter

  EPS doos 10 liter

  Onze EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen zijn uitermate geschikt voor het gekoeld of bevroren verzenden van uw producten. Bijvoorbeeld voor uw vis, vlees, kaas, AGF producten of chocolade. Ook zorgen onze EPS dozen voor een perfecte bescherming van uw producten. Onze EPS dozen hebben een zeer goede isolatiewaarde en zijn ook herbruikbaar.

  Vaak besteld in de Biotechnologie en Bloemen

  Menu

  Contact