Coolit: de gekoelde lunchbox met Coolpack’s gelpack
Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.
Consumenten eisen – terecht – verse vis, die goed gecontroleerd en gekoeld getransporteerd is. Temperatuur en de hoeveelheid vocht waarmee de vis tijdens het transport in aanraking komt zijn bepalend voor de kwaliteit. Coolpack helpt verschillende visexporteurs om deze factoren goed te controleren en zo wereldwijd verse vis van hoge kwaliteit te leveren. Hulp nodig bij jouw vistransport? Wij staan voor je klaar!
Oplossingen voor gekoelde verzending van viswaren
Wist je dat onze productiefaciliteit oorspronkelijk te midden van vele visverwerkers lag? We kennen de markt goed en leveren al jaren oplossingen voor gekoelde verzending van viswaren. Met de opkomst van viswebshops leveren we ook steeds meer diepvriesverzendverpakkingen voor diepvries vis. Zo bieden we super gelpacks op -21 °C, een veilig, stabiel en duurzaam alternatief voor droogijs.
Benieuwd naar de juiste oplossing voor jouw situatie? Lees verder of neem contact met ons op.
Advies op maat
Bij vistransport zijn verschillende transport oplossingen mogelijk, afhankelijk van jouw situatie. Hoe lang is de vis onderweg, in welke hoeveelheden wordt de vis vervoerd, wat is het gewicht en de omvang van de vis? Voor het vervoeren van de visser naar de distributeur of van de viswinkel naar de klant thuis zijn hele verschillende oplossingen nodig. Bij Coolpack kunnen we je, dankzij onze ruime ervaring in deze branche, in iedere situatie helpen.
Als de oplossing nog niet bestaat, gaan we hem samen realiseren. Dankzij onze productiefaciliteit kunnen we snel schakelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien garanderen we uitstekende kwaliteit en voldoen onze producten aan alle eisen die de wet stelt. Bij maatwerkoplossingen geldt bovendien dat je de gelpacks waarmee de vis gekoeld wordt naar wens kunt laten bedrukken.
Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.
Probleem
Partner
Oplossing
Test product
Massaproductie
Transport
Eindgebruiker
Verse vis is niet alleen lekker, maar ook kerngezond. De juiste transport- en bewaarcondities zijn echter van groot belang bij het behoud van smaak en kwaliteit van vis. Idealiter wordt vis bewaard en vervoerd op een temperatuur van 4-7 graden Celsius en zo snel mogelijk na aankoop geconsumeerd.Â
Hoe pakt u het gekoeld vervoer van vis het beste aan in verschillende situaties? En hoe zorgt u ervoor dat de vis even lekker smaakt wanneer deze bij de consument thuis op zijn bord ligt? Dat lees je in deze whitepaper. In het kort leer je meer over:
De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.
Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.
Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.
Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.
Voor het gekoeld vervoeren van visproducten op 0 °C tot 8 °C raden we het gebruik van onze non toxic, food safe gelpacks in combinatie met een isolerende verpakkingsdoos zoals een piepschuim EPS doos aan. Vang smeltwater onderweg op met absorptiematten, die je ook in onze shop vindt.
Vervoer je dieprvies vis, bijvoorbeeld via een webshop? Dan is de supergelpack op -21 °C de ideale oplossing voor jou. Deze houdt het vis lang onder de kritieke temperatuur van -12 °C, zodat jouw producten zélfs bij hoge zomertemperaturen beschermd zijn.
Advies binnen 1 werkdag!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Als eerste op de hoogte! Je ontvangt maximaal 12x per jaar aanbiedingen en updates.
a member of the Bunzl group of companies
Design & development