Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Overige sub branches

Biotechnologie en Bloemen

Biotechnologie en Bloemen branche

Micro-Organismen

Er vindt een hoop innovatie plaats op het gebied van biologische gewasbestrijding. Micro-organismen hebben wereldwijd een belangrijke rol bij het beschermen van gewassen. Ze dienen gekoeld getransporteerd te worden, en daarvoor zijn koelmiddelen als gelpacks in combinatie met een goed isolerende doos een perfecte oplossing. We bieden verschillende opties aan zodat er altijd een passende oplossing voor jouw transportatie is!

Micro-organismen om gewassen te beschermen

In Europa zijn er diverse vooraanstaande biotech bedrijven die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen en oplossingen die gericht zijn op het bestrijden van plagen en ziektes. Bijvoorbeeld door middel van micro-organismen. Deze micro-organismen komen uit de natuur en zijn erop gericht om op een duurzame manier over de hele wereld gewassen te beschermen. De gewassen worden hiermee veel weerbaarder gemaakt. Voorbeelden van micro-organismen zijn larven en mijten.

Veel van deze oplossingen ten behoeven van biologische gewasbestrijding dienen gekoeld te worden verzonden, bijvoorbeeld bij een temperatuur tussen de 2°C en 8°C, om kwaliteitsverlies te voorkomen. Na aankomst op de bestemming is het zaak dat de oplossingen zo snel mogelijk in de gewassen geïntroduceerd worden.

Productadvies voor gekoeld transport

Onze klanten in deze specifieke branche kiezen hoofdzakelijk voor de Original gelpack of de No sweat gelpack. Deze laatste gelpack wordt ingezet wanneer het wenselijk is dat de folie het vocht of condens van een smeltende gelpack absorbeert. Veel klanten gebruiken onze gelpacks in combinatie met of een EPS doos of onze duurzame EcoCoolBox, voor goede isolatie tijdens transport.

De gelpacks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en onze productiefaciliteit op locatie stelt ons in staat om maatwerkoplossingen voor jouw specifieke toepassing te ontwikkelen. De koeloplossingen van Coolpack zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw transport uitdaging? Ons team denkt graag met je mee.

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Micro organismen branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

No sweat gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Original gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Advies binnen 1 werkdag!

Andere subbranches van Biotechnologie en Bloemen

Menu

Contact