Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Retail

Retail branche

Overig retail

Onze gelpacks, koelelementen en volledige displays met elementen horen natuurlijk in veel meer winkels thuis dan we kunnen benoemen. Ze worden vaak aan particulieren verkocht via bouwmarkten, winkels in pretparken en overige non-food winkelketens. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor retail gerust contact met ons op.

Vormvaste koelelementen voor jouw toepassing

Om bepaalde producten in optimale conditie op de bestemming aan te laten komen is gekoeld transport cruciaal. Een van de manieren om uw goederen gekoeld te verzenden is met behulp van vormvaste koelelementen. Vormvaste koelelementen vindt u bij Coolpack in allerlei soorten en maten. Door dit brede aanbod kan het lastig zijn om te bepalen welk vormvast koelelement het meest geschikt is voor jouw toepassing. Wij vertellen je daarom meer over de verschillende typen en toepassingen van de koelelementen.

Gekoeld of bevroren verzenden? Advies op maat

Sommige producten moeten diepgevroren blijven om kwaliteit te behouden, andere producten moeten gekoeld op 2 tot 8 graden bewaard en vervoerd worden tot consumptie. Bij Coolpack bieden we veel mogelijkheden in het koelen naar specifieke temperatuurranges. Zo halen we dankzij ons innovatie Phase Change Material ranges tot -21 graden Celsius. Aan jou om de elementen voor gebruik in te vriezen.

Bij Coolpack is onze productiefaciliteit op locatie, waarmee we de nodige flexibiliteit hebben om oplossingen voor jou op maat te creëren. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan even deze pagina. Voor advies kun je altijd contact met ons opnemen. Weet je al naar welke oplossing je op zoek bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door jou gewenste producten.

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Overig retail branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Koelelementen

Onze koelelementen worden over geheel Europa gebruikt. Coolpack BV is al 50 jaar de enige producent van koelelementen, gelpacks, icepacks, koelplaten, koeldozen en flexibele koelelementen in Nederland.

Gelpacks

Met de gelpacks en gel ice packs van Coolpack BV heeft u de beste oplossing om uw producten geconditioneerd en veilig te vervoeren. Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het juiste adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze traditionele koelelementen.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact