Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Farmacie en Medisch

Farmacie en Medisch branche

Verpakkingsspecialist

In de farmaceutische industrie wordt op grote schaal gebruikgemaakt van thermal packaging. Wettelijke vereisten en bedrijfsaansprakelijkheid vereisen betrouwbaarheid en herhaalbaarheid. Het verzenden van temperatuurgevoelige producten zoals farmaceutische producten en voedingsmiddelen blijft hierdoor een grote uitdaging. Bij Coolpack gaan we deze uitdaging graag samen met jou aan! Wij hebben een ruim aanbod aan producten die temperatuurregulatie mogelijk maken.

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur. Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Thermisch verpakken op maat

Om de kwaliteit van temperatuurgevoelige producten te waarborgen moet tijdens transport een vooraf vastgestelde stabiele temperatuurrange worden aangehouden. Zo kan bijvoorbeeld een temperatuurrange van 2-8 graden of 15-25 graden worden aangehouden. Ook wanneer de zending wordt blootgesteld aan een reeks veranderende externe omstandigheden. Het conserveren van deze goederen is noodzakelijk voor het behoud van de conditie en het uiterlijk van de voedingsmiddelen en de samenstelling van farmaceutische producten.

Coolpack kan, dankzij de kennis en ervaring die we de afgelopen tientallen jaren in deze markt hebben opgedaan, passende adviezen geven op het gebied van thermisch verpakken. Onze productiefaciliteit op locatie stelt ons tevens in staat koelmiddelen op maat voor jouw toepassing te maken. Hierin zijn we erg flexibel en kunnen we snel schakelen. Mocht je graag vrijblijvend advies ontvangen, neem dan gerust eens contact met ons op.

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Verpakkingsspecialist branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Original gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Koelelement

Het voordeel van het traditionele koelelement is dat u ze kunt hergebruiken en zeer sterk zijn. Wij garanderen u dat de koelelementen die gevuld zijn met een foodproof gel en niet lekken tijdens transport.

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Wilt u een Gelpack bedrukt met uw bedrijfsnaam of alleen een waarschuwing of instructie? Dit is allemaal mogelijk bij de Coolpack, bij afname van één doos kunnen we al bedrukken in 1 kleur. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om de gelpacks full color te bedrukken.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact