Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Farmacie en Medisch

Farmacie en Medisch branche

Medisch transport

Apotheken houden zich al jaren aan de GDP (Goede Distributie Praktijken) regelgeving. Sinds een jaar is de laatste schakel aan de beurt, namelijk de (ziekenhuis)apotheken. Het gaat hier met name om de “the last mile”: het medicijnen transport van de apotheek naar patiënt. Hierbij zijn er medicijnen welke gekoeld vervoerd moeten worden, maar dit gaat vaak nog niet op juiste wijze. Wij bieden hier speciale producten voor aan, zoals kleine gelpacks, kleinere EPS dozen, absorptiematjes en de isolatie enveloppen. Met de oplossingen van Coolpack verliezen medicijnen hun werking niet door over- of onderverhitting.

Binnen Europa gebruikt een groot aantal farmaceuten thermische verpakkingsoplossingen met daarin de koelelementen en gelpacks van Coolpack. De koelmiddelen zorgen ervoor dat de producten op de juiste temperatuur verzonden kunnen worden zodat ze de benodigde kwaliteit behouden tijdens transport.

Afhankelijk van de gewenste of benodigde temperatuur kan Coolpack een koelelement of gelpack ontwikkelen met een specifieke gel. De receptuur van de koelgel zorgt ervoor dat de gelpack of het koelelement langdurig binnen de juiste temperatuurrange blijft. Coolpack heeft alle kennis en kunde in huis om voor zowel het koelen als het stabiel houden van de temperatuur tijdens het transport een oplossing aan te bieden. Oplossingen worden ontwikkeld, getest en gekwantificeerd conform alle GDP richtlijnen.

Advies op maat

Bij Coolpack hebben we veel ervaring met verschillende transport situaties. Of je jouw goederen nu op 0 tot 8 graden gekoeld wilt houden of op een andere specifieke temperatuurrange. We bieden koel- en vriesoplossingen voor temperaturen tot -21 graden. Dit kunnen we realiseren door het gebruik van Phase Change Material.

Bovendien kun je ook bij ons terecht voor oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesegmenteerde gelpacks om bloedsamples rondom te koelen en gelpacks in door jou gewenste afmetingen. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Van vraagstuk tot een koeloplossing op maat

Zo helpen we je onder alle omstandigheden kwaliteit en veiligheid van voedselwaren te borgen.

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Medisch transport branche

Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen van de producten. Kleine hoeveelheden nodig? Bestel direct via onze webshop.  

Original gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Gesegmenteerde gelpack

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres. Indien u goederen bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur moet vervoeren, dan hebben wij voor u dé oplossing.

Advies binnen 1 werkdag!

Menu

Contact