Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

PCM voor Medisch transport

PCM voor Medisch transport

Coolpack biedt voor elke klant een maatwerk oplossing voor hun problemen rond geconditioneerd verzenden. Denk bijvoorbeeld aan het behouden van kwaliteit van waardevolle medicijnen en vaccinaties, maar ook het bruikbaar houden van medische hulpmiddelen zoals donororganen en bloedsamples. 

Wij leveren voor een groot aantal farmaceuten en transporteurs, thermische verpakkingsoplossingen met daarin koelelementen en gelpacks. De koelmiddelen zorgen ervoor dat de producten op de juiste temperatuur verzonden kunnen worden zodat ze de benodigde kwaliteit behouden blijft tijdens transport. Omdat het erg nauw steekt met de beste bewaartemperatuur, en medische middelen ook wanneer er een storing is behouden moeten worden, is Phase Change Material (PCM) in vele situaties een uitkomst. Door de receptuur van het koelmiddel aan te passen, kan het smeltpunt/vriespunt omlaag of juist omhoog worden gebracht.

PCM in combinatie met goed isolatiemateriaal te gebruiken, kun je de door jou gewenste temperatuurrange voor lange tijd waarborgen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van plaatselijke elektriciteit voor koelen of verwarmen. Dit maakt PCM een effectief energieopslag middel, dat kosteneffectief, stabiel en milieubewust is. 

Op zoek naar duurzame en efficiënte oplossingen voor temperatuurregulatie? Beheers met precisie de transportstemperatuur voor jouw producten met onze PCM koelingoplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Wij denken graag met je mee.

    Advies binnen 1 werkdag

    Menu

    Contact