Gewijzigde openingstijden: op 18 en 19 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

Absorptiemat Vlees 4000 ml/m2

180 stuks per doos
€ 0,75

Bestellen op aanvraag: let op, je kunt het product wel bestellen met een langere levertijd. Wij nemen contact met je op voor verdere details.

 135,00 excl. btw

Met onze absorptiematten houd je jouw producten droog en netjes en voorkom je vochtschade. Coolpack heeft absorptiematten met verschillende absorptiecapaciteit.

Omschrijving

Absorptiematten vangen condens of vocht op dat tijdens transport of opslag vrijkomt. Wanneer je producten gekoeld vervoerd kan er namelijk condens vrijkomen, en een hoop producten zijn hier gevoelig voor. Bij groente, fruit, vlees en vis kan vocht het bederf bijvoorbeeld versnellen. Ook medicatie moet droog vervoerd worden. 

 

Hoge absorptiecapaciteit 

Met onze absorptiematten houd je jouw producten droog en netjes en voorkom je schade door vocht. Coolpack heeft absorptiematten met verschillen in absorptiecapaciteit: deze absorptiemat kan 5 liter vocht afvangen. Elementen die niet absorberen, zoals synthetische lijm of bindingsmiddel, zijn uit dit product verwijderd voor een optimale werking. 

 

We bieden ook absorptiematten met een capaciteit van 600 ml, 1,5 liter en 7,5 liter. Maar andere formaten en capaciteiten zijn ook mogelijk. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken, ook als je twijfelt welke absorptiemat voor jouw toepassing het meest geschikt is. 

 

Absorptiemat weggooien na gebruik 

Absorptiematten zijn na gebruik meestal niet meer helemaal schoon en mogen daarom bij het restafval. Zo kunnen de matten aan het einde van hun levensduur worden omgezet in elektriciteit, warmte en grondstoffen. Vragen? Stel ze gerust aan ons! 

Andere Absorptiematten

Andere suggesties…

  • 320 x 700 mm
    180 stuks
     133,20 excl. btw

Menu

Contact