Dit zijn de verschillende soorten vormvaste koelelementen van Coolpack

Vormvaste koelelementen zijn koelelementen die hun vorm behouden, ook in niet-bevroren toestand. Handig wanneer je de ruimte in jouw verpakking én vriezer zo goed mogelijk wilt benutten. Welke vormvaste koelelementen kun je onderscheiden? En welke past het beste bij jouw toepassing? We nemen je erin mee in dit artikel.    Koelelementen voor iedere temperatuur  We […]

Gelpacks bedrukken en koelelementen personaliseren: het kan bij Coolpack! 

Jouw verpakkingen zijn een niet te onderschatten marketingmiddel: jouw eindklant krijgt het uiteindelijk in zijn of haar handen. Zonde om niet van de gelegenheid gebruik te maken hierop een boodschap, jouw logo of grap die mensen bijblijft te communiceren. Wij helpen je graag jouw branding te versterken, want gelpacks kunnen we ook voor je bedrukken en koelelementen kunnen gepersonaliseerd worden. Wat de mogelijkheden zijn? Dat lees je in dit artikel. 

Clean label brouwerij YAYA Kombucha gaat voor eerlijk en duurzaam, ook in de verzending

Kombucha – of je het nu nog niet kent of al groot fan bent, dat het in Europa met de dag populairder wordt is een feit. Het is een pure, ongepasteuriseerde frisdrank die in de basis bestaat uit thee, rietsuiker en water. Tom Vollebregt richtte in 2016 samen met zijn vriendin Charlotte YAYA Kombucha op, een in Amsterdam gevestigde kombucha-brouwerij. Met de heerlijke drankjes veroveren ze beetje bij beetje de Nederlandse en Europese markt. Wat is het verhaal achter YAYA Kombucha, en hoe bediend dit eigentijdse bedrijf er klanten in binnen- en buitenland mee? En hoe zorgen Tom en zijn team ervoor dat de kombucha vers op bestemming aankomt – ook in het buitenland? Tom vertelde ons er alles over.

Uit de praktijk: vis vervoeren per vliegtuig

Één van de klanten van Coolpack is een groothandel verse vis in de buurt van Den Helder. Ze kwamen in contact met een potentiële klant in Las Vegas: een 3 sterren restaurant die een voorkeur heeft voor vis uit de Noordzee. Samen met onze klant zijn we gaan kijken hoe we de verse vis op een goede manier, met behoud van kwaliteit, vanuit Nederland naar Las Vegas konden krijgen.