Overige sub branches

Food

Food branche

Vis en Caviaar

Vis naar Las Vegas: zo vervoer je vis per vliegtuig

Één van onze klanten in visexport levert Noordzee vissen aan een sterrenrestaurant in Las Vegas. Om de vis die geprezen wordt om zijn kwaliteit, is het ook belangrijk om te zorgen dat deze gewaarborgd blijft tijdens transport. De vis wordt gekoeld middels gelpacks en vervoerd in EPS dozen, die een enorm isolerend vermogen hebben. In de verpakking worden absorptiematten geplaatst, die tot wel 4 liter condens kunnen opvangen. Dat is belangrijk, omdat niet alleen een te hoge temperatuur maar ook te veel smeltwater kan leiden tot bederf en kwaliteitsverlies.

 

 

Advies op maat

Bij vistransport zijn verschillende transport oplossingen mogelijk, afhankelijk van jouw situatie. Hoe lang is de vis onderweg, in welke hoeveelheden wordt de vis vervoerd, wat is het gewicht en de omvang van de vis? Voor het vervoeren van de visser naar de distributeur of van de viswinkel naar de klant thuis zijn hele verschillende oplossingen nodig. Bij Coolpack kunnen we je, dankzij onze ruime ervaring in deze branche, in iedere situatie helpen.

Als de oplossing nog niet bestaat, gaan we hem samen realiseren. Dankzij onze productiefaciliteit kunnen we snel schakelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien garanderen we uitstekende kwaliteit en voldoen onze producten aan alle eisen die de wet stelt. Bij maatwerkoplossingen geldt bovendien dat je de gelpacks waarmee de vis gekoeld wordt naar wens kunt laten bedrukken. Vishandel Ruud de Haan ging je al voor!

1

Probleem

2

Partner

3

Oplossing

4

Test product

5

Massaproductie

6

Transport

7

Eindgebruiker

Koelelementen: de onmisbare schakel bij thermal packaging

De producten van Coolpack zijn een onmisbare schakel als het gaat om thermal packaging, ook wel bekend als thermische verpakkingen. Binnen de gevalideerde thermal packaging verpakkingsoplossing worden met name koelelementen gebruikt. Met de juiste buitenverpakking kan voor een lange periode een zeer stabiele temperatuur worden aangehouden, namelijk tot een periode van 120 uur.

Om dit te realiseren kunnen de koelelementen worden gevuld met Phase Change Material (PCM). Door de hoge kwaliteit van deze vulling is het mogelijk stabiele temperaturen te behalen binnen een temperatuurrange van -65 tot +42 graden.

Indien de voorkeur uitgaat naar een flexibeler koelmiddel kunnen onze diepgevroren gelpacks ook worden ingezet om de te verzenden producten op temperatuur te houden. De gelpacks kunnen eveneens worden gevuld met PCM om zeer stabiele temperaturen aan te houden voor een lange periode.

Producten voor de Food branche

Gelpack Original

Of u nu vis, vlees, kaas, chocola, medicijnen, voeding of bloemen veilig geconditioneerd wilt vervoeren, dan bent u bij Coolpack BV aan het goede adres.

Menu

Contact